Regisztráció Elfelejtett jelszó

A jó magyar....

Re: Sori

#15344 Atesz11 Előzmény: #15343

Taposott még egyet az amúgy is porban heverő kis országunkon!

Nagyon megszaladt neki és nem számít az neki honnan származik,csak a profit minden áron!!

#15343 Ozzy_ Előzmény: #15335

Ez egy gané.

Amikor a fontot bedöntötte, akkor szerintetek hány ember életszínvonalát verte le? Nem mintha nagyon sajnálnám a briteket, de az a húzása számomra leírta az embert. Sose vártam volna tőle egyetlen jó húzást se. Neki az emberélet számokkal kifejezhető.

Amikor erről pöcsről beszéltem másoknak, jöttek itt nekem alapítvánnyal meg ilyenekkel... Alapítványa szinte minden szarházinak van. Az kell, nehogy túl hamar felébredj.

De attól függetlenül, hogy tudom hogy egy patkány az ürge ezt én se gondoltam volna, hogy ekkora.

Lassan valaki elkezdhetné fejbe lődözni ezeket.

Bocs a hangnemért, ez kikívánkozott.

#15332 hosszhuszár Előzmény: #15327

Másnap visszadta, és azóta shortot épit!

Nehogy ő álljon a giga short állomány mögött is, véletlenül.............

#15331 Ragyas Előzmény: #15324

Lovax!

Ügyeljünk a helyesírásra!

soros nevét csupa kisbetűvel írjuk!

Sajnos úgy vagyunk itt mint a planktonok a tengerben, lebegünk az áramlattal és jó esetben jóllakunk, de ha a hullám kiver a partra, akkor annyi...

Szívesen megnézném az MNB üléseinek az sms forgalmát is, meg feri Forex account-ját is, mert a nyakamat tenném rá, hogy a szombati lemondása előtt egy shortot csak dobott a Forintra...

#15327 Yooda Előzmény: #15321

egyébként jobban belegondolva nem nagy ügy az egész,mert tuti megcsinálták mások is sőt tuti meg is csinálták csak nem derült ki,mert azért ez elég amatőr húzás volt hiszen másnap már vissza is adta a papírokat mások meg okosabban csinálták csak hát igen ő azért magyarnak vallja magát pff

#15324 Lovax Előzmény: #15311

OFF

Sziasztok. Kissherceg, gratulálok és kitartást az oldalhoz!

ON

Hogy ez a Soros mekkora egy szemét. Amit az Alapítvánnyal meg CEU-val adott Magyarországnak 20 év alatt azt egy záró szakaszban vissza is vette. Legalábbis a szememben.

#15323 JP Előzmény: #15314

Engem ez a hir most annyira le döngölt mint anno a wtc 1&2 elleni terrortámadások.

Elképesztően kiábrádúltam ebből a sarj-ból :-(

#15319 Yooda Előzmény: #15316

csak azért gondolom,mert olyan nehezen tudom elhinni,hogy ekkora rohadék lehet vki

#15316 Yooda Előzmény: #15307

én nem akarom védeni(ha ő volt dögöljön meg úgyse sok lehet már hátra neki) DE az nem lehet hogy őt is rászedték?mondjuk utólag értesült róla vagy vmi?azért gondolom dolgoznak ott az alapjánál még "csúnya shortos györgyök" szépszámmal szerintem...vagy még mindig ennyire aktív az öreg?

#15314 hosszhuszár Előzmény: #15311

Amikor csányi nyilatkozta, tudja ki volt, ő már tudta szerintem.

Nem hagyja ennyiben , gyakorlatilag azóta van földbe döngölve az árfolyam.

Lesz ennek megoldása, és nem is akármilyen!!

#15307 Ragyas Előzmény: #15299

Nem mindegy, hogy meglovagolsz egy esést, vagy előidézed azt... Vagy mindegy?