Tőlem akár 200 közelében is védhetnék azt a 80-ast!:-)
Tőlem akár 200 közelében is védhetnék azt a 80-ast!:-)
Most már menni kell,nem szabad felső kanócot hagynia.....
Elcsesztem. Bettem a 660 db-os mini pakkot 90--re, erre ez a köcsög egyből kivette.
Brokidíj megkeresve, a nap üzlete. :)
89en nem kaptam már...
Sok erőlködésnek nyögés a vége.....szerintem csak a 80ft-ot védik ezekkel a felhúzásokkal....
tegnap előtt volt a rally :) bíró csinálta... azért minden szarért nem fogják tépni, nekik nem sürgúős :)
Azért az mindenképp pozitív, hogy a bíróság így döntött.
Talán lesz egy kisebb rally ennek következtében. Mondjuk az a 90-es puffer még mindig bazi nagy. Inkább jövő héten lehet reális a futtatás.
semmi új hír nincs benne :)
Vettem még 660 db-ot 89-en.
Rally szagot érzek. :)
90-es puffer elég nagy, de elkezdték csipegetni.
Biztosra mennek a skacok, alapozzák a jövö heti rallyt.
Közben szépen veszegetik, aztán eladói puffer ugrik és gyia.
Mert szerinted az fm meg a másik adó is jobb lesz, mi?
nekem tuti nem fog hiányozni. kb öt éve nem csavartam feléjük, azért sem, nehogy valami folytán forgalmat generáljak.
nálam csak mp3játszik :)
Hát akinek hiányozni fog a Danubius rádió az még cselekedhet!
Vegye fel tetszőlegesen bármelyik napi műsorát és az élete hátralévő részében játsza le minden nap.
Úgyis gyakorlatilag teljesen ugyanazokat a zenéket játszák minden nap.
http://hvg.hu/itthon/20091113_roxy_radio_radio1.aspx?s=24h
ezek után jön a felvásárlás? áááá dehogy :)
Egyezik a véleményünk.
Jó lenne legalább nullában kiszállni végre abból a nyamvadt beragadt 200 feletti pakkomból, ennél rosszabb nincs, hogy nem tudok hozzányúlni.
Ha alszik még a vérmedve pár hónapig, akkor nincs kizárva egy 150 körüli szint (egyelőre nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül 200 környékére menjen), de amint felébred és elkezdődik mindenben megint a giga öntés, mert nem tudják a világon tovább kozmetikázni a sz*rt, szvsz megint jön az 5x Ft. Úgyhogy belehúzhatnának a srácok végre.