Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#153039 zeeh_ Előzmény: #153037

Elcsesztem. Bettem a 660 db-os mini pakkot 90--re, erre ez a köcsög egyből kivette.

Brokidíj megkeresve, a nap üzlete. :)

#153029 Hibaz Előzmény: #153019

Sok erőlködésnek nyögés a vége.....szerintem csak a 80ft-ot védik ezekkel a felhúzásokkal....

#153025 Kissherceg Előzmény: #153024

tegnap előtt volt a rally :) bíró csinálta... azért minden szarért nem fogják tépni, nekik nem sürgúős :)

#153024 zeeh_ Előzmény: #153023

Azért az mindenképp pozitív, hogy a bíróság így döntött.

Talán lesz egy kisebb rally ennek következtében. Mondjuk az a 90-es puffer még mindig bazi nagy. Inkább jövő héten lehet reális a futtatás.

#153017 Harlem Előzmény: #153007

Biztosra mennek a skacok, alapozzák a jövö heti rallyt.

Közben szépen veszegetik, aztán eladói puffer ugrik és gyia.

#152990 Koffein Előzmény: #152980

nekem tuti nem fog hiányozni. kb öt éve nem csavartam feléjük, azért sem, nehogy valami folytán forgalmat generáljak.

nálam csak mp3játszik :)

#152980 matgab Előzmény: #152936

Hát akinek hiányozni fog a Danubius rádió az még cselekedhet!

Vegye fel tetszőlegesen bármelyik napi műsorát és az élete hátralévő részében játsza le minden nap.

Úgyis gyakorlatilag teljesen ugyanazokat a zenéket játszák minden nap.

#152733 zeeh_ Előzmény: #152461

Egyezik a véleményünk.

Jó lenne legalább nullában kiszállni végre abból a nyamvadt beragadt 200 feletti pakkomból, ennél rosszabb nincs, hogy nem tudok hozzányúlni.

Ha alszik még a vérmedve pár hónapig, akkor nincs kizárva egy 150 körüli szint (egyelőre nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül 200 környékére menjen), de amint felébred és elkezdődik mindenben megint a giga öntés, mert nem tudják a világon tovább kozmetikázni a sz*rt, szvsz megint jön az 5x Ft. Úgyhogy belehúzhatnának a srácok végre.