Én nem tudom, de ez a MP tényleg baromi irritáló pöcsfej.
Tényleg egy sértett, narcisztikus, primitív, kisebbségi komplexusokkal terhelt csávónak tűnik az alapján ahogy beszél a parlamentben.
A csávót mintha megvillantották volna a Men in Black filmben és úgy beszél, mintha valami komoly karrierje lett volna előtte és nem mintha a NER csecsét szopta volna 2 évvel ezelőttig és mintha nem onnan lopta volna össze mindenét, amije van.
Az egyetlen hiteles párt a Mi Hazánk a parlamentben, látni is MP-n , hogy tart attól, hogy Toroczkai mindig szembesíti őt NER-es múltjával...
Kiváncsi vagyok meddig tart a Tisza népszerűsége, hiszen érdemi munkát eddig keveset láttunk a showbusiness politizáláson kívül, de a minden jó dolgot megtartunkból azért a benzin ár stopot már kivezették (ugye lehetett volna sapkát hagyni, hogy max 595 legyen az ár, de most inkább gyorsan eltörölték), eltörölték már a vállalkozók kedvezményes hitel felvételi lehetőségét, az otthonfelújítási támogatást, cserébe majd jön a vagyonadó, amit nem a szupergazdagokra vetnek ki, hanem gyakorlatilag a középosztály maradékára is.