Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Meghalt két postás

#1512198 matgab Előzmény: #1512191

Én nem tudom, de ez a MP tényleg baromi irritáló pöcsfej.

Tényleg egy sértett, narcisztikus, primitív, kisebbségi komplexusokkal terhelt csávónak tűnik az alapján ahogy beszél a parlamentben.

A csávót mintha megvillantották volna a Men in Black filmben és úgy beszél, mintha valami komoly karrierje lett volna előtte és nem mintha a NER csecsét szopta volna 2 évvel ezelőttig és mintha nem onnan lopta volna össze mindenét, amije van.

Az egyetlen hiteles párt a Mi Hazánk a parlamentben, látni is MP-n , hogy tart attól, hogy Toroczkai mindig szembesíti őt NER-es múltjával...

Kiváncsi vagyok meddig tart a Tisza népszerűsége, hiszen érdemi munkát eddig keveset láttunk a showbusiness politizáláson kívül, de a minden jó dolgot megtartunkból azért a benzin ár stopot már kivezették (ugye lehetett volna sapkát hagyni, hogy max 595 legyen az ár, de most inkább gyorsan eltörölték), eltörölték már a vállalkozók kedvezményes hitel felvételi lehetőségét, az otthonfelújítási támogatást, cserébe majd jön a vagyonadó, amit nem a szupergazdagokra vetnek ki, hanem gyakorlatilag a középosztály maradékára is.

Ivóvíz rotty

#1512136 Koffein Előzmény: #1512135

vicces, a rádióba bemondja, hogy huszonvalahány kutat üzemeltek be, de környezetvédelmi szempontokból poharat nem biztosítanak.. :D

Kezdődik

#1512131 Koffein

Sokkoló a költségvetés... asszem ezennel rákezd fordulni emberünk a megszorítások bejelentésére..

celebspotting

#1512101 matgab Előzmény: #1512080

Nem, a Városmajorban...

Igen Hernádival mikor egy pubba ültünk, utána kezdődött el a canossa járása az Interpollal, meg el sem hagyhatta az országot vagy 10 évig... :-)

Élőben azért elég kellemes nőnek tűnik ez a Judit... :-)

celebspotting

#1512079 matgab Előzmény: #1512074

Ma reggel láttam Varga Juditot elsétáltunk egymás mellett és egymásra köszöntünk (pedig nem ismerjük egymást).

Nagyon kellemes kisugárzása volt, szép igényes nő első ránézésre. Nem is értem, hogy hogyan tudott Magyar Péterrel ennyi ideig házasságban élni, meg gyermekeket szülni neki.

Bazsy, megvan még a szép eladó csajozós Mercid? :-)

Orbán Balázs interjú

#1512074 Koffein

Szegény lazább kérdésekre számított.. Kóczián néha oda oda kérdez.. és a testbeszéd néha többet elárul, mint a válasz..

12 év maximalizált felhatalmazás helyes-e

#1512068 TrendMan Előzmény: #1512064

A különbség a következő: A közvetlenül választott polgármester maradhat, akár egész életében is.

Viszont, a közvetlenül választott képviselőnek 12 év után el kell kezdenie gondolkodnia azon, nem-e szeretne a jövőben inkább polgármester lenni :-)

Nekem az ütött szöget a fejemben, hogy ha a képviselők java valóban jogász, akkor nem-e lehetséges, hogy épp a gyakorlatias véna fog hiányozni a kormányzásból?

#1512064 matgab Előzmény: #1512057

Értem. Akkor mi a különbség az egyéniben közvetlenül választott képviselő és a közvetlenül választott polgármester között ilyen szempontból?

#1512061 Koffein Előzmény: #1512057

én is úgy értettem, hogy parlamenti képviselőkre gondolnak.. polgi lehet bármeddig, ha jól végzi a munkáját, ha nem, akkor amúgy is leváltják..