Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

lári és fári egymás mellett egy portálon

#1511883 TrendMan Előzmény: #1511877

Szerintem ezt már csak nagyon kevesen tudják követni, talán ezért is lett olyan kihalt az orosz-ukrán háború topik?

Viszont, amit a portfólió jól csinál, az sok esetben bizonyos publikációk kapcsán szerkesztőségi vélemény megjelentetése.

Ha az Index, Infostart, Telex stb. saját magát komoly sajtóorgánumként szeretné pozicionálni, valahogy nekik is ezt az irányvonalat kellene követniük, saját véleményt formálni, megpróbálni objektív állaspontot felvenni.

Mondjuk ehhez neves, befutott és saját reputációval bíró véleményformálókra lenne szükség.

#1511877 matgab Előzmény: #1511860

én azt nem tudom már követni, hogy ki is áll jobban.

Portfolió egyik híre, hogy az oroszok végzetes veszteségeket szenvednek, nincs már semmire pénzük, tönkrement a gazdaságuk, nem tudnak fegyvert gyártani, nem tudják pótolni az embereiket, az ukránok több területet foglaltak el , mint az oroszok,

másik hír szerint ukrajnában már nincs besorozható ember, elfogyott a lőszerük , mindjárt feladni kényszerülnek egyik másik városukat, agyon vannak bombázva, az orosz haderő mindját egész Európát le fogja rohanni.

#1511860 TrendMan

Ha jól emlékszem ma egymás után olvastam azt az Indexen, hogy

1) Annyira durva a helyzet az ukrán fronton, hogy a felek most már hamarosan békét fognak kötni, mert egyik fél sem bírja

és azt, hogy

2) Geopolitikai okokból a nagyhatalmak úgy feszülnek egymásnak, hogy békekötés szinte kizárt és valószínűbb a feszültség további növekedése

Nagyon 'vicces', hogy ezekért az egymásnak ellentmondó üzenetekért senki nem felelős, az olvasó meg csak úgy nyelje ...

NY-i csatornába le, majd fel

#1511738 TrendMan Előzmény: #1511736

A Bruce Willis filmben ez aranyrablás volt.

Igaz, ott teherautókkal is lehajtottak.

A világ legeladósodottabb háztartásai

#1511410 Koffein Előzmény: #1511407

Annyira nem eladósodott, hogy felkerüljön a listára :)

Az https://www.iif.com/ -en valószínű fent van, csak az valószínűleg előfizetéshez kötött, mert olyan adatokat kell megadni..