Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

Na, erre gondoltam, az E…

#1511298 TrendMan Előzmény: #1511297

Na, erre gondoltam, az Európa Tanács elnöke.

Egy férfi idáig is eljutott, ez már döfi! Jó tudni, mert valahogy a hírekben én elég ritkán találkozom vele.

Nem tudom, Ursula van so…

#1511297 Koffein Előzmény: #1511294

Nem tudom, Ursula van sokat a médiába, Kaja Kallas.. gondolom ők vannak előtérbe tolva..

Felszokott néha bukkanni Antoni Costa neve is, habár az mindig úgy mosolyog mintha huncutkodni vinnék.. :)

Ez egy általános kérdés,…

#1511294 TrendMan Előzmény: #1511293

Ez egy általános kérdés, semmi másra nem gondolok, mint amit az első mondatban kérdeztem.

Nem emlékszem, hogy bármilyen hírben bármilyen EU-s férfi vezető neve felbukkant volna, de lehet csak én nem követem elég szorosan az eseményeket.

Egyébként az EU-ban most…

#1511290 TrendMan

Egyébként az EU-ban most férfi vezetők vannak?

Én mindig olyan híreket látok, hogy az egyik női vezető visszavonta egy másik női vezető megbízatását vagy épp kijelölt egy harmadik női vezetőt egy további feladatra.

EUrópai adótervezés, ami elől senki sem menekül ?!

#1511288 Koffein

Félelemkeltés, vagy szépen lassan valósággá válik?

EKB

#1511206 Koffein Előzmény: #1511195

Az EU ugyanazt csinálja nagyba, amit ov is csinált kicsibe.. a hatalmon lévők ellehetetlenítik, kivéreztetik az ellenfeleiket..

Egyetértek, egy diktatórikusabb irányba megy az eu, ha nem sikerül megreformálni. Sajnos, nem Mo. fogja megreformálni, hanem a németek, olaszok, franciák, ha és amennyiben sikerül nekik... jelen pillanatban nem úgy néz ki, hogy az akarat meglenne rá..

EKB

#1511202 Ddavid Előzmény: #1511195

"Addig van demokrácia még arra megyünk amerre mi akarjuk" :D
Deaz AI-t nagyon alábecsülik és a VW háza táján sem rózsás a helyzet. EU msot lép át gyártóból sima fogyasztó szerepébe. :\

EKB

#1511195 matgab Előzmény: #1511162

Azért ez az Európai Unió is egyre inkább úgy működik most már , mint a Szovjetunió anno, csak más módszereket alkalmaznak.

Nyertek a nekik nem tetsző erők Romániában vagy Örményországban? Akkor érvénytelenítik a választási eredményeket.

Olyan erő volt hatalmon Magyarországon, ami nekik nem tetszett?

Mindjárt elzárták az ukrikkal a barátság vezetéket, a horvátokkal blokkoltatták az Adria vezetéket, megszüntették az ország részére járó EU-s támogatásokat, sőt ugye napi 1 millió EUR-ral büntették az országot a migráns politika miatt.

Leváltották Orbánt, mindjárt megígérik, hogy jönni fog a pénz.

Miközben az EU-ban a Patrióta mozgalomra ráfogják, hogy ők annak az ID csoportnak a jogutódja, akiknél egy bizottság megállapította, hogy nem megfelelően használták fel a támogatásokat (ellopták).

Na most az egy jó kérdés, hogy melyik EU-s képviselő csoportról nem lehetne megállapítani, hogy a pénzeket lenyúlják? Szerintem bármelyikről megállapítható lenne, amelyiket komolyabban vizsgálnák.

De hogy egy szervezetre ráfogni, hogy egy másik társaságnak a jogutódja és ezért megbüntetni az új szervezetet, az már tényleg a szovjetek által is alkalmazottaknál sötétebb módszerek alkalmazására utal.

Szeméttelep , korhadó, rothadó EU-ból minél előbb ki kellene lépjünk, mielőtt maga alá temeti a magyarságot

EKB

#1511162 Koffein

Úgy néz ki, hogy nem nagyon számolnak az olajár emelkedéssel.

"Az EKB friss felmérése szerint az eurózónás vállalatok átlagosan 3,5%-os áremelésre készülnek a következő 12 hónapban a megugró inputárak miatt, míg a korábbi felmérésben még csak 2,9%-os áremelést terveztek. Ezzel együtt a következő 12 hónapra vonatkozó inflációs várakozás is felugrott 2,6%-ról 3,0%-ra.

Az áremelési tervek és ezzel együtt a növekvő inflációs várakozások kihívás elé állíthatják az EKB-t, melyekre idén kamatemeléssel kellhet reagálnia a jegybanknak. A most csütörtöki kamatdöntő ülés alkalmával azonban várhatóan még változatlan szinten fogják tartani a kamatot."