Inkább a kutyákat választanám. De eddig a Tiszának több van, mint a másik kettőnek együtt..
Inkább a kutyákat választanám. De eddig a Tiszának több van, mint a másik kettőnek együtt..
Kell a parlamentbe egy harmadik párt.
Szerintem jól van ez így.
az általad nevezett nácik pártlista alapján 6,12%on állnak 20:08-kor
Akkor viszont a kispártoknak is pá, egyet se sajnálok, főleg a nácikat nem..
Egy helyen azt olvasni, hogy egy budapesti választókörben spanyolul beszélők is leszavaztak.
Egy másik helyen meg azt, hogy Bicskén az egyik szavazókörrel szemben lévő házból időnként kisétál egy kék inges faszi és minden esetben 5-6 különböző embert vezet át a szavazókörbe.
Rajzolgattak, rajzolgattak, addig-addig, amíg nem:
https://telex.hu/belfold/2026/04/11/valasztas-hat-...
Listás szavazatok mandátummá alakítása:
Szerintem kicsit korai fesztiválozni, bulizni és örömködni.
A közvéleménykutatók jelentős része csúnyán pofára fog esni.
A Fidesznek van legalább 50 % esélye, mindig jól hajráz és a Fidesz szavazói biztos elmennek szavazni. Ha jó az idő, esik vagy fúj, a Fidesz szavazó megy és leszavaz, nem megy el bulizni vagy kirándulni helyette arra gondolva, hogy majd mások úgy is megoldják a szavazást helyette.
Sőt sok Fidesz szavazót szabályosan visznek busszal és semmi más programja nincs a hétvégén, mint leszavazni.
És látjátok Spade is legalább 4x szavaz.
Az amcsi közvélemény kutató, amelyik 42:37 arányban Fidesz győzelmet vár is meggyőzőnek tűnik.
És Orbán Viktort lehet kedvelni vagy utálni, de hajtani azt tud és a tegnapi ATV-s interjút is jól lehozta.
Ergo mindenki, aki kormányváltást szeretne jól teszi, ha szól a környezetében még valakinek, aki kormányváltást szeretne, hogy mindenképpen menjen el szavazni és az is szóljon még egy embernek hasonlóképp, hogy igenis menjen el szavazni.
A Brexit is úgy ment keresztül, hogy néhány ezer fiatal úgy gondolta, majd mások megszavazzák helyettük a bennmaradást és más programot csináltak.
Aztán reggel jött a döbbenet és a pofáraesés.
"Bödőcs Tibor közösségi oldalán osztotta meg véleményét a vasárnapi választással kapcsolatban.
Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam. Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz
– olvasható a humorista bejegyzésében, aki a Fidesz kihívóját támogatja a voksoláson."
Te ebből mit szűrsz le?
Nekem kicsit amolyan camorra-szerű struktúra arctalan fenyegetésekkel és nem lehet pontosan tudni, mikor ki mozgatja a szálakat.
Jaja, megpróbálják tisztára mosni a nevüket..
Ami lényeg az egész interjúból:
"Felsorolhatnám azokat a szakértőket, akik 2010-ben bejöttek, elvégezték a piszkos munkát, majd kicsinálták, félrerakták őket. Addig kellett a szakértelem, hogy a baloldali kormány után rakjunk rendet, de onnantól kezdve, hogy megvolt a rend, nem volt szükség többé ránk.
Ehhez az is kellett, hogy legyenek olyan helyezkedő szakértők, akik ezt a dicstelen szerepet vállalták.
Nyilván. De kezdetben abszolút szakmai feladatnak tűnt. Később esett le, amikor az egyik Fidesz-alelnöktől megkaptam, hogy nem vagyok családtag, félre fognak dobni. Tehát az egy kurva nagy maszlag, hogy senkit nem hagyunk parlagon, én 2017 óta parlagon vagyok. Azért, mert nem voltam hajlandó megcsinálni, amit kértek."