Nyilván ilyenkor vannak újságírók, akik megpróbálnak nyilatkozni kész alanyokat felhajtani.
Az úr meg korábban háttérbe szorult, hát örül, hogy egy kis figyelem irányul rá.
Nyilván ilyenkor vannak újságírók, akik megpróbálnak nyilatkozni kész alanyokat felhajtani.
Az úr meg korábban háttérbe szorult, hát örül, hogy egy kis figyelem irányul rá.
Mi a cél ezzel a kitárulkozással? A bosszú?
Most először, őszintén hiszem, hogy el lehet ezt a kormányt távolítani. Nem gondolom azt sem, hogy itt mindenki korrupt, Tarlós például biztos, hogy nem. Pintérrel kapcsolatban a mai napig bujkál bennem a kisördög, hogy rögtön, amikor megkaptam azt a cédulát Tombor nevével, miért nem mentem vissza, és kérdeztem rá, mi erről az ő véleménye. Ebből az egészből az jön le nekem, hogy ez a rendszer borzasztó, meghatározhatatlan, szabály nélküli, átláthatatlan, az emberek félelmére építő. Felfoghatatlan belső hatalmi harcok dúlnak, beáldoznak bárkit. Több dologra rácáfolhat az én létezésem. Felsorolhatnám azokat a szakértőket, akik 2010-ben bejöttek, elvégezték a piszkos munkát, majd kicsinálták, félrerakták őket. Addig kellett a szakértelem, hogy a baloldali kormány után rakjunk rendet, de onnantól kezdve, hogy megvolt a rend, nem volt szükség többé ránk.
Ehhez az is kellett, hogy legyenek olyan helyezkedő szakértők, akik ezt a dicstelen szerepet vállalták.
Nyilván. De kezdetben abszolút szakmai feladatnak tűnt. Később esett le, amikor az egyik Fidesz-alelnöktől megkaptam, hogy nem vagyok családtag, félre fognak dobni. Tehát az egy kurva nagy maszlag, hogy senkit nem hagyunk parlagon, én 2017 óta parlagon vagyok. Azért, mert nem voltam hajlandó megcsinálni, amit kértek.
Megbánta?
Nem. Nyugodtan alszom.
A második világháborúból nyilván nagyon nehéz lett volna kimaradni.
Főleg, hogy a németek orvosolták egyedül a trianoni végtelen igazságtalanságokat. És ezer szállal kötődött a német gazdasághoz Mo. És a németek gyakorlatilag fél év alatt meghódították nyugat Európát és az ellen a SZU ellen hívták hadba a magyarokat, akikel amúgy ideoógiai alapon is ellenségként tekintettek és előtte a szovjet haderő a nem éppen erős finn hadsereggel sem bírt el.
Ott azt lehetett érezni, hogy aki lemarad az új világrend kialakításából, azt fel fogják számolni (ugye a románok már előbb üzentek hadat a SZU-nak , 600e katonával, tehát Erdélyt (és Kárpátalját) simán visszakapták volna, ha Mo semleges marad, míg a románok csatlakoztak a SZU elleni hadjárathoz.
De amikor először kérték a magyarokat még a lengyelek elleni hadművelet megindításához, akkor Horthyék még nemet tudtak mondani.
De egy Magyar Péter típusú figura már a lengyelek lerohanását is segítette volna.
Lesz most is háború és nagyon nehezen fogunk kimaradni belőle NATO és EU tagként. Amíg lehet, addig el kell húzni a háborúba való belépésünket és ezt megvalósítani csak a legtudatosabb békepárti stratégia következes véghezvitelével lehet.
Az EU-t nem Orbán és a nemzetközi nagyhatalmak gyengítik, hanem az idióta brüsszeli politikusok.
Merkel, Von den Leyen, Kaja Kallas, Macron, Scholz meg a többi idióta.
Mióta kötelező kvóta miatt nőkkel töltik fel az EU vezetőségét, azóta csak gyengül az EU.
Lemondott önként az EU az autóiparáról, az USA-nak becsicskulnak minden területen, az orosz olcsó nyersanyagoktól önként elvágták magukat, amivel versenyképtelenné tették az európai gazdaságot, a nyomorék Zs.elenszkij miatt Háborúba akarják kényszeríteni a hadiipar nélküli Európát.
Nyakunkra vették az összes migráns bünözőt, akik megterhelik Európa szociális rendszereit és közbiztonságát. A gender és liberál-elméleteikkel folyamatosan nyírják ki a Európa reprodukcióját, hitéletét, hagyományait tradicionális kultúráját, amiktől Európa Európa volt.
Miközben az agyon bürokratizált gazdasági előírásaikkal megfojtják az innovációt és egyáltalán a gazdaság normális működését is.
Mi itt a gond? A titkosszolgának is laknia kell valahol, ráadásul egy kégli nem elég, mert akkor lehet mindig tudni, hogy hol tartózkodik.
Szükség van még egy tartalék kéglire is, meg egyre vészhelyzet esetére - különben nem lenne titkos.
Értem amit írsz, és vágom, hogy sodródik bele a nyugat..
Hogy akarsz kimaradni itt a periférián? Nem vagyunk Svájc, hogy hegyek vegyenek körül, lezárjuk a szorosokat oszt se ki, se be..
örülök, hogy az adómmal ehhez is hozzájárulhatok...
Persze, az összes nagyhatalom Eu-t gyengítené, ezért kell nekik a hasznos idióta Orbán. Aki a politikai hatalomért simán elárulja az Eu-t.
Az összes Eu-i szélsőjobbos pártban ott van az orosz érdek, s finanszírozás, ne mond, hogy nem hallottál erről még sose..
Úgy látom, politikában nem fogunk egyetérteni, pont annyira különbözik a véleményünk - ugyanarról a dologról - , mint a nők kérdésében. :-)
Én sem voltam soha, semmilyen párt tagja. Csak anno Fidesz szimpatizánsként, sokat lógtam a XVIII kerületi Fidelitas-osokkal,
Nem lesz háború , nem lesz háború, mondják a nyugati politikusok, miközben
https://www.portfolio.hu/global/20260408/franciaor...
https://hu.euronews.com/2026/04/04/sorkatonasagi-t...
https://www.vg.hu/kozelet/2026/03/horvatorszag-sor...
Csak az elvakult hülyék nem látják azt, hogy az Atlantista hatalmak háborúra készülnek. Hogy az oroszok vagy a kínaiak vagy az arabok lesznek a fő célpontok, vagy mind , az majd eldől.
De nem véletlen fegyverkeznek és nem véletlen állítják vissza most a sorkatonaságokat.
Kb ott tartunk, mint 1936-ban, vagy 1912-ben. Az erővonalak már kialakultak, a szövetségi rendszerek egyértelműek, a technológiai ugrás bekövetkezte miatt minden hatalom úgy érzi , hogy előnyre tehet szert a másikkal szemben. A korábbi nagyhatalmak kezéből kezd kicsúszni a világ feletti fennhatóság és új kihívók akarják újraosztani a Földet. Kisebb nagyobb intenzitású lokális erőfelmérő háborúk már elkezdődtek, már csak a szikra hiányzik ahhoz, hogy beinduljon a nagy háború - ha még nem indult volna be...
Nem kérdés, hogy lesz-e háború. A kérdés az, hogy ki tudunk - e maradni belőle valahogy, vagy a néhai nagy elődök mintájára mi is belépünk a háborúba újra, annak ellenére, hogy Mo. nem lesz felkészülve, de bízunk benne, hogy majd a nagy szövetségesünk győzni fog. A nagy szövetséges meg majd úgy gondolja, hogy golyófogónak majd jók lesznek a magyarok.
Bazsy, veled ellentétben én soha nem voltam Fidesz vagy bármely más párt tagja sem, sőt még Fidesz tag barátaim sem voltak.
Orbán viszont nem 2011-ben került hatalomra, hanem 2010-ben , illetve a fideszen belül mindig is ő volt hatalmon.
Oroszok által pénzelt Mi Hazánk? Viccelsz? Ezt csak díszellenzékiek és a fideszesek állítják, akik ki akarnák zárni a Mi Hazánkat is a politikából, mint anno a MIÉP-et.
Ha valóban az oroszok pénzelnék, akkor teljesen más lenne a pénzügyi ereje a Mi Hazánknak, akkor nem itt tartanának ahol most.
Valamint gondolod, hogy itt már a Fideszt is és a Mi Hazánkat is az oroszok pénzelik, csak a minimális létszámmal a semmiből felfújt Tisza pártot nem az oroszok szponzorálják? Ne viccelj már!
Már 2022-es választáson is orrbefogva húzták be a gyerekei az ő szavazatát a Fideszre, de ő a kutyapártra akart szavazni (saját bevallása szerint), de azért a pártrendezvényen kellemes szalonspiccben önfeledten tombolt és smúzolt a bulin a videók tanusága alapján...
A jóérzésű embered gyomrát amikor ki akarták rúgni a jól fizetett párt pozicióiból, akkor hirtelen megfeküdte a gyomrát amit látott... Megvilágosodott, Messiás lett belőle. De 16 éven keresztül nagyon szépen megfelelt neki ez a helyzet...
És ezt gondolja bárki rendszerváltónak... :D
Ebből a kurv@ból soha nem lesz jó feleség, az zicher.
Itt max az emberek részére adott kedvezményeket fogják visszavenni, miközben a multik majd jól megtartják a magas áraikat.
Ha bárki erkölcsi alapon - jogosan (!) - elítéli a Fideszt a korrupciójáért, akkor annak csakis a Mi Hazánkra kellene szavaznia, nem egy ilyen figurára, aki 16 évig Orbán tenyeréből evett.
Bármelyik közösségi médiában naponta 25 videó ugrik fel, saját beszédei, ahol teljesen ellentmond saját magának.
Nem róla mondja valaki, nem róla beszélnek , hanem saját maga mond ellent önmagának.
Olyan nemzetközi helyzet van, hogy egy ilyen tapasztalatlan niemandnak semmi esélye nem lesz átvezetni az országot ezeken az elkövetkező nehéz időkön.
Orbán viszont baráti viszonyt ápol a világ vezető hatalmainak vezetőivel. Nincs a Földön még egy olyan politikus, aki egyszerre lenne jóban Trump-pal, Putyinnal és a Xi-vel. Azért ez egy nagyon nem elhanyagolható tényező manapság.
Az előttem szólóhoz csak csatlakozni tudok.
Jobb egy politikai váltás időnként, mint egy kiépült feudális állam állandóra.
Egyébként a FB-on úgy látom, már Schiffer is teljesen meg van zavarodva, akkora baromságokat ír, hogy én szégyellem magamat.
Az emberek egy részét a félelem motiválja, a másik részét meg a remény és a pozitív várakozás, a helyzet olyan, mint anno a trükkös kétértelmű rajzok a Füles újságban, ahol egyesek randa öregasszonyt láttak kirajzolódni, mások meg szép, fiatal leányt.
Ha nem válik be, 4 év múlva visszajönnek.. sokkal jobban tolják a politika csinálást a fideszbe, mint az összes ellenzéki akik 2010től szembeálltak OV-al..
Úgy gondolom, hogy kell a valós jelzés, pofon, hogy nem ők szarták a spanyolviaszt, mert nagyon, de nagyon el vannak szemtelenedve 4 kétharmad után... megkapják a pofont, újra kell szervezni a politikájukat, őnmagukat, és vissza kell találniuk az eu-ba..
Teljesen nem értek veled egyet.
Igen, az ember jobboldali, s fidesz tag volt. Vazz százszor leírtam már, h a módszerváltástól kb 2011-ig mekkora fideszes voltam, fidelitasos haverjaim voltak, fidelitasos bulikba jártam velük évekig. De Orbán a hatalomra jutása után 180 fokos fordulatot vett, s egy oroszbérenc, tolvaj patkány lett belőle. Én azon döbbenek meg, h ez téged nem zavar, s az oroszok által pénzelt Mi hazánk tetszik, mert bedob 1-2 népszerű szlogent..
Nem lehallgatta úgy általában a feleségét, hanem a nő olyan dolgokat tudott a kormányról, amit jóérzésű ember gyomra már nem vesz be,ahogy ő se, s CSAK így tudta ezt bizonyítani, ha felveszi. Semmi kivetnivalót nem látok benne, a bűnözőket is így (is) buktatják le,lásd pl Gyárfás.
Nem tudom mikor láttad, h ellent mond magának, te is kormánymédiából tájékozódsz, mint a nyuggerek?
Miért kéne Ukrajnában harcolni, mi közünk hozzá?? Nem tom honnan veszed ezeket.. iszol rendesen? :-)
Mutass olyat, aki az ellenzekből le tudja, vagy tudta váltani orbánt.
Majd azt az üde fuvallatról mondjunk véleményt 4 évvel azután, hogy megtörtént a kormányváltás...
Nehogy az az üde fuvallat amit érezni vélsz, az már egy háború előszele legyen valójában...
Én is azt mondom, hogy le kellene váltani a Fideszt, nagy szükség lenne rá. De azért ne legyünk annyira igénytelenek, hogy egy még rosszabb verzióra cseréljük.
Azért van itt elég sok dolog, ahol a szopót meg tudják tartani , az állampolgároknak meg eddig adott kedvezményeket gyorsan visszaveszik és majd rábízzák a "piacra", hogy a csúnya multik majd önszabályozzák magukat vagy épp az azt követő években elkezdik rekordnyereségekkel kizsákmányolni a magyarokat.
Láttam én már atlantista , globalista kormányokat eleget. 40% SZJA, 27% TB, magas munkanélküliség, magas energiaárak, magas kamat környezet, magas infláció fizetős iskolák, fizetős könyvek , nem voltak családi adókedvezmények , lakáshoz jutási kedvezmények, volt viszont örökösödési illeték és minden rohadt le az országban, amink volt azt meg üveggyöngyökért a nyugati lobbiknak adták el ...
Csak ezek a 15+ évvel ezelőtti emlékek már a társadalom nagy részében elmúltak, elfelejtődtek, vagy a fiataloknak nincs is ilyen emlékük.