Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1510782 Lenthor Előzmény: #1510781

Irán és az Egyesült Államok tűzszüneti követelései teljesen elfogadhatatlanok mindkét fél számára. Véleményem szerint pénteken nem fognak megállapodásra jutni.

dax

#1510776 Lenthor Előzmény: #1510774

Jó reggelt, sziasztok!

Véleményem: Óvatos vagyok ezzel az eufóriával. A tűzszünetek azért köttetnek, hogy azt megsértsék. A közösen elfogadott békeszerződés a biztos megoldás.

dax

#1510775 matgab Előzmény: #1510774

Ezt a Trump TACO-t egyre egyszerűbb lekereskedni.

Minél nagyobb fenyegetést mond, annál inkább buy the dip. Amikor meg azt mondja, hogy már itt a béke/jólét, akkor meg ki kell szállni mindenből.

Köszi a chart-ot, ami megerősítette az elképzelésem.

dax

#1510774 Macskaegér Előzmény: #1510773

Jó reggelt, sziasztok!

Hatalmas emelkedés pipa. Bejött a jó hír számításod Lenthor, túl lövéssel reagálnak a tőzsdék Ennek én most nagyon örülök. Utálom a háborúkat, befejezhetnék véglegesen is. Jó kis részes nyitással kezd a dax.

dax

#1510773 Lenthor Előzmény: #1510770

Irán beleegyezett a Donald Trump amerikai elnök által bejelentett kéthetes tűzszünetbe – jelentette a Forradalmi Gárdához közel álló Tasnim hírügynökség. Trump a Hormuzi-szoros megnyitását a tűzszünet feltételéül szabja.

A tűzszünet részeként Abbas Araghchi iráni külügyminiszter bejelentette a Hormuzi-szoros hajózás előtti megnyitásának terveit. Az iráni fegyveres erőkkel együttműködve és a technikai korlátokat figyelembe véve engedélyezni fogják az áthaladást a globális olajkereskedelem szempontjából kulcsfontosságú szoroson.

Komoly emelkedés lehet ebből reggel.!!!

dax

#1510769 Lenthor Előzmény: #1510768

Sharif pakisztáni miniszterelnök arra kéri Trump elnököt, hogy hosszabbítsa meg az Iránnak kitűzött kéthetes határidőt. Egyúttal felszólítja Iránt, hogy jóakarat jeleként két hétre nyissa meg a Hormuzi-szorost.

dax

#1510760 Macskaegér Előzmény: #1510758

Sziasztok, szép délutánt!

Köszönöm a rengeteg remek chartot és gondolatot Lenthor! A rés zárás szerintem is benne van a további esés előtt, 3 rés van nyitva a csúcs óta lefelé.