Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Miért (ne?) szavazz a tiszára? +1 érv

#1510697 TrendMan Előzmény: #1510693

Én az elmúlt 16 évről beszélek.

Semmilyen témában nincs egy értelmes vita 16 éve a köztévén.

A központi, agymosott üzeneteket továbbítják.

Ennek semmi köze a jelenlegi ellenzékhez.

#1510693 Spade Előzmény: #1510689

"16 éve nem láttam egy épkézláb vitaműsort a tévében, ahol értelmes fazonok/nők érveket ütköztettek volna."

én nem értelek komolyan te viccelsz ezekkel a vitákkal ? MiI akarsz vitatkozni amikor péterünk szinte mindenben hazudik?. sőt ki is jelentik társai h nem beszélhetnek a választások előtt mert akkor megbuknak,. Majd a választások után ha nyernek akkor mindent lehet. Ez miiii? Akkor te miről akarsz vitatkozni ?: Hogy ki tud nagyobbat hazudni ?: Ha petya elmondaná őszintén h mit akarnak akkor kb szereznének max 10-15 %-t. A többit amit majd kapnak a hazudozás teszi hozzá.Hát ez qrva jó vita lenne ! Egy vicc ez az egész párt, meg aki rászavaz az is.

#1510689 TrendMan Előzmény: #1510688

Sajnálom. Köszönöm.

Igen, a jövőt én sem látom.

Még plusz egy érv:

16 éve nem láttam egy épkézláb vitaműsort a tévében, ahol értelmes fazonok/nők érveket ütköztettek volna.

Utálom az agymosást.

A köztévének valahogy nem így kellene működnie.

Miért szavazz a tiszára?

#1510688 learn Előzmény: #1510685

Személyeskedéssel indítani a hozzászólásod téged minősít (ez máskor be szokott jönni?). Úgy látszik tényekkel nem igazán tudod cáfolni a tiszás tag bejegyzését. A mondandód tele van feltételezésekkel ("lehet", "ha jól tudom", "biztos lesz megoldás", stb.) Ez így nem túl meggyőző sajnos. Tájékozódj még kicsit és megérted, hogy a kedvenc pártod nem igazán az ország érdekeit nézi és szemmel láthatóan nem felkészült egy ország irányítására (nézd már meg a párt vezetőjének a megnyilvánulásait, az előéletét és vond le a megfelelő következtetést).

Az írásképed egyébként egészen jó, néhány szlengtől eltekintve, ékezetek, mondatszerkesztés teljesen rendben van (nem vall egy szimpla tiszásra, nézd csak meg a facebook nevű oldalon mi folyik), nem is értem, hogy ennek ellenére, hogyan gondolhatod, hogy az ország sorsa jobbra fordulna ennek a pártnak a hatalomba kerülésével. Szerintem gondold ezt át.

Miért (ne?) szavazz a tiszára?

#1510685 TrendMan Előzmény: #1510679

Ne haragudj, de te úgy tűnik tényleg nagyon egyszerűen gondolkodsz.

Először is a hír lehet sima kamu vagy durván manipulált hangulatkeltés.

Másodszor egy ilyen osztogatás után így is, úgy is államcsődközeli helyzet lesz. Mindegy, hogy ki nyer. A forint zuhanni fog, komoly infláció jön. Erre még az iráni válság is rátesz egy lapáttal.

Harmadszor egy komoly ellenzéki párt, amely a legtöbb szerződésbe bele se lát, kénytelen különféle forgatókönyvekkel készülni, mert ha nyer, akkor cselekvési tervre lesz szükség.

Negyedszer abban a modellben, amelyben a Tisza gondolkodik, - ha jól tudom - egyes rétegek transzferekben részesülnek majd (ami most egyáltalán nem létezik) azért, hogy meg tudják fizetni. Szerintem az autósok se ezer forintos áron veszik majd a benzint, erre biztos lesz megoldás.

Ötödször a Tisza-féle elgondolásokból van egy fejlődési forgatókönyv és kilábalás, amely előrébb viszi az ország szekerét, a Fidesz-féle gondolkodás pedig egy lefelé tartó spirál, ahol a revansista hangulatú vagy talajt vesztett szavazók szavazatait próbálják pszichotikus nyomásgyakorlással és hangulatkeltéssel besöpörni.

Az ember sörözni megy el, ha kedve van. Ha szavazni megy, nem jó kedvében teszi, hanem mert szeretne előrelépést látni az országban.

lofasz a közlekedésben

#1510680 Spade Előzmény: #1510678

a (kemmm)hálözati telexet soha nem olvasom el kb mindenhez is hülyék- sztem.Tehát csak azt olvastam amit írtál amiről a véleményem h a azemélyszállítást eleve is későbbre tervezték A másik ha ez a 2 csúcsszuper ember tényleg az lett volna nem lett volna annyi váltóhiba és sorompo hiba.a vonalakon. A harmadik h kínai szakikban akik a hold sötét oldalán mászkálnak vakon 100x jobban bízom mint az eu meg magyar csúcsszuper szakemberekben függetkenül attól h tiszások vagy fideszesek 4. birodalmi németek vagy poeta fransziák

Orbán pont ellenkezőjét …

#1510667 matgab Előzmény: #1510615

Orbán pont ellenkezőjét mondja , mint korábban?

Még jó, hogy Magyar Péterrel nem fordul ilyen elő?

Ki is mondta, hogy még viccnek is rossz lenne, hogy politikai pályára lépjen? Vagy, hogy egyáltalán nincsenek miniszterelnöki ambiciói?

De itt van még néhány hazugsága:

https://ellenpont.hu/magyar-peter-50-legnagyobb-at...

Én a mandiner-t nem tartom rosszabbnak, mint a 444-et, csak nyilván más -más politikai irányultsággal írnak.

Én azt látom, hogy akik Tiszás képviselő jelöltjei a legtöbbször teljesen felkészületlenek , beszélni sem tudnak, vagy hülyeségeket mondanak...

Én ezekre az atlantista , globalista erőkre soha nem fogok szavazni, ezek Magyarországot mindig tönkreteszik kiszolgáltatják.

A Fideszre meg azért nem tudok szavazni mert a korrupció, a NER mindent behálózó rendszere, a kézi vezérlés már fenntarthatatlan szintű, a gazdasági kiszámíthatatlanság állandó és a NER törvényen felülisége is borzasztóan irritáló.

Én is szívesen szavaznék a 20 évvel ezelőtti Fideszre- akik akkor már nem voltak atlantisták, te inkább a 30 évvel ezelőtti Fideszre szeretnél szavazni, mert megöregedtél :-)

Most nem marad más párt, akire őszíntén tudnék szavazni, mint a Mi Hazánk. Kerüljenek be a parlamentbe és bárcsak mérleg nyelve lennének.

Csúcspont 35:21-nél

#1510666 Ddavid Előzmény: #1510662

Nincs transcript, újabban ha van beffedelem egy AI modelbe és összefoglaltatok 15 mondatban következetesen, tárgyilagosan, érzésektől mentesen. Ez sok időt elvenne az életemből, amit nem akarok elpazarolni....

Ami red flag, hogy Kapitány nagy energetikai szakember még véletlenül sem említi a geotermikus energiát mint az orosz gáz alternatíváját. Lehet az lokálisan lenne jó a magyar népnek nem a másik beszállítónak....

Csúcspont 35:21-nél

#1510662 TrendMan

Szerencsére ezek hárman ezúttal produkáltak egy épkézláb eszmecserét (és nem csak Puzsér üvöltözését lehet hallani), így Ásó kolléga tud tájékozódni és össze tudja rakni a gondolatait mert van neki sorvezető:

MIT NEM BESZÉL AZ A NÉMET...

#1510658 Spade Előzmény: #1510633

Mit nem beszél az a német,
Az istennyila ütné meg!
Azt követeli a svábság:
Fizessük az adósságát.

Ha csináltad, fizesd is ki,
Ha a nyelved öltöd is ki,
Ha meggebedsz is beléje,
Ebugatta himpellére!...

Ha pediglen nem fizetünk,
Aszondja, hogy jaj minekünk,
Háborút küld a magyarra,
Országunkat elfoglalja.

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekünk ők izennek,
Kik egy nyúlra heten mennek.

Petőfi Sándor

(szeretettel a 4. birodalom vezetőinek: Ursulának,Merznek Webernek)

A szavazat ára

#1510656 Spade Előzmény: #1510655

"A doki nem MOK tag"

Az a baj h a doki nem is igazi doki, mert a rezidens vizsgát se tudta letenni, Igy pedig legfeljebb csak egy orvosnak látszó valami. A takács kulja vitában lemosták, betegségeket nem ismert a kezelések módjáról csak hebegett alap gyógyszereket nem ismert, különösen h mi ellenjavalt. Sztem ha beteg leszel inkább fordfulj egy füvesemberhez mint hozzá. Persze ha tiszás vagy nyugodtan fordulj hozzá :)

A szavazat ára

#1510655 Koffein Előzmény: #1510634

A doki nem MOK tag

https://24.hu/belfold/2026/03/29/a-szavazat-ara-mo...

"A Magyar Orvosi Kamara (MOK) több megkeresést is kapott A szavazat ára című dokumentumfilmben bemutatott orvos miatt. Azt írták: az illető nem kamarai tag, a filmben elhangzottak alapján bűncselekmény, etikai vétség gyanúja miatt vizsgálatot kellene indítani, de a MOK nem jogosult etikai eljárások lefolytatására, e jogkört három éve a Belügyminisztérium alá tartozó Egészségügyi Tudományos Tanács gyakorolja."

Tiszta fejjel végig gond…

#1510651 Koffein Előzmény: #1510640

Tiszta fejjel végig gondolva. Azt kell tudomásul venni, hogy jelen pillanatban OV állásfoglalása miatt, a keleti és nyugati titkosszolgálatok csapnak össze itt. Igen, van orosz befolyás, és itt lehet az orosz titkosszolgálat, és igen, itt lehet az angol, német, francia, vagy akár lengyel, ukrán titkosszolgálat is, mert az egyik oldal meg akarja szüntetni a vétókat, a másik oldal meg meg akarja tartani... mindkét oldalon vannak téglák, vannak porcukor függők, nemcsak kis hazánkban, hanem az eu-s vezetők közt is, ezzel nem relativizálni akarok, csak higgadtan látva a világpolitikát óriási szarban van a nyugat, amit a kisemberek érzelmei mentén próbálnak 4évről 4évre túlélni.. sajnos... mindegyik oldal a saját narratíváját tolja a célközönségének...

Ez a politika és a választási rendszer átalakítása odavezetett, hogy már nincs zöld, demokrata, szoci, komcsi, csak két tábor van, két márka, amelyiknek jobban elhiszi a nép a sztoriját az nyer.. nincs szégyenérzet, nincsen minimális mérce, amit nem kéne átlépni, mert minden nap átlép valamit, egyik, másik párt, a cél érdekében.. ezt anno gyurcsány elkezdte, ov csapata tökéletesítette és emelte a küszöböt, évről évre.. és most rácsodálkoznak, hogy ha mp egy lotyó seggéről szippantja fel a port, majd zelivel közösen szendvicsbe rakják, még e se érdekli az embereket, mert a léc olyan magasan van..

Hogy kinek a sztoriját fogják többen megvenni, majd ápr.12én megtudjuk, de azt ne feledjétek, a mérce kurva magasan van, amit a fidesz évről, évre megemelt. Ezen nem kell csodálkozni.