Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1510615

Orbán pont ellenkezőjét mondja , mint korábban?

Még jó, hogy Magyar Péterrel nem fordul ilyen elő?

Ki is mondta, hogy még viccnek is rossz lenne, hogy politikai pályára lépjen? Vagy, hogy egyáltalán nincsenek miniszterelnöki ambiciói?

De itt van még néhány hazugsága:

https://ellenpont.hu/magyar-peter-50-legnagyobb-at...

Én a mandiner-t nem tartom rosszabbnak, mint a 444-et, csak nyilván más -más politikai irányultsággal írnak.

Én azt látom, hogy akik Tiszás képviselő jelöltjei a legtöbbször teljesen felkészületlenek , beszélni sem tudnak, vagy hülyeségeket mondanak...

Én ezekre az atlantista , globalista erőkre soha nem fogok szavazni, ezek Magyarországot mindig tönkreteszik kiszolgáltatják.

A Fideszre meg azért nem tudok szavazni mert a korrupció, a NER mindent behálózó rendszere, a kézi vezérlés már fenntarthatatlan szintű, a gazdasági kiszámíthatatlanság állandó és a NER törvényen felülisége is borzasztóan irritáló.

Én is szívesen szavaznék a 20 évvel ezelőtti Fideszre- akik akkor már nem voltak atlantisták, te inkább a 30 évvel ezelőtti Fideszre szeretnél szavazni, mert megöregedtél :-)

Most nem marad más párt, akire őszíntén tudnék szavazni, mint a Mi Hazánk. Kerüljenek be a parlamentbe és bárcsak mérleg nyelve lennének.