Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Mit lép erre a MOL?

#1510441 matgab Előzmény: #1510433

sztem a hormuzi szoros még 1 hónapig le lesz zárva, hiszen izrael azt mondta , hogy 3 hétig még van terve, hogy mit támad, ergo, addig támadni fognak.

A magyaroknak nem fogják az ukrik megnyitni a Barátság olajvezetéket, az majdnem zicher inkább ők maguk fogják felrobbantani és ráfogják, hogy az oroszok voltak.

Azt nyilatkozta Orbán 1 hónapja, hogy 3 havi olaj tartalékunk van , amiből 1 hónap letelt, mondjuk valamennyi talán jött a horvátokon át.

Az utolsó havi tartalékot sztem nem fogják kitölteni, azt félre kell tegyék a honvédségnek és közellátásra. Ergo sztem 1-1,5 hónapon belül üzemanyag ellátási problémák lesznek- ha addig nem változik valami drasztikusan.

Mit lép erre a MOL?

#1510439 Spade Előzmény: #1510438

nem biztos, ha putyin feleségöl veszi ursulát akkor dőlhet az orosz olaj a zeuba

Mit lép erre a MOL?

#1510437 Koffein Előzmény: #1510434

Ez tiszta sor.

Remélem, hogy a B terv már megvan, amit nem reklámoz Hernádi csapata, arra az esetre, ha leállna a ruszki olaj..

Mit lép erre a MOL?

#1510436 Spade Előzmény: #1510434

ha nem orbán nyer akkor nem lesz kedvező áru orosz olaj és gáz se ezt trump és putyin is kijelenetette a kedvezmények személyhez kötöttek

Mit lép erre a MOL?

#1510434 TrendMan Előzmény: #1510433

Szerintem az alapvető kérdés az, hogy lesz-e kedvező árú orosz olaj vagy sem.

Nem mondom, hogy a MOL-nál a szakértelem nem elegendő, de az 'üzleti modell' javarészt a kedvező árú orosz olaj miatt tudott megállni a lábán.

Mit lép erre a MOL?

#1510433 Koffein Előzmény: #1510431

Ha a Lengyel modellt akarják vinni, akkor valamilyen módon befognak próbálkozni. A lengyeleknél is lecserélték az Orlenbe a vezetőséget. Az is igaz, hogy a MOL-nak nagyon más a tulajdonosi szerkezete, sokkal nehezebben tudnának belenyúlni.

Mit lép erre a MOL?

#1510431 matgab Előzmény: #1510427

Hernády már 1000 éve ott van a MOL vezetőként.

MDF, MSZP-SZDSZ, Fidesz, MSZP, DK meg akárki volt a kormány élén, ő a MOL-t vezette. És hasonló a helyzet Csányival is az OTP-ben.

Ők tipikusan sztem hasznos szereplők minden politikai párt számára.

Mit lép erre a MOL?

#1510427 Koffein Előzmény: #1510046

Úgy néz ki, ha nyer a Tisza, akkor nekimennek a MOL-nak...

"A Politico példaként említi Orbán túlhatalmára és politikán túlnyúló befolyásának összetettségére a Molt. A tőzsdén jegyzett olajcégnek – a közkézhányada csaknem 62 százalék, vagyis a részvényei közel kétharmada a tőzsdén forog – az Orbán Balázs vezette kormányközeli MCC alapítvány 10 százalékos, holtversenyben második legnagyobb tulajdonosa (a legnagyobb tulajdonos 10,49 százalékkal a MOL-Új Európa alapítvány, aminek kuratóriumi tagja Schmidt Mária és Demeter Szilárd, míg kuratóriumi elnöke a NER kedvenc operaénekesnője, Miklósa Erika).

Nem csoda, hogy Tarr elmondása szerint a Tiszának van egy „különleges munkacsoportja”, ami „tervet” készített az olajcéggel kapcsolatos kérdések kezelésére, és hogy

„a Mol teljes vezetői struktúrája és tulajdonosi struktúrája olyan dolog, amivel foglalkozni kell”.

A Tisza alelnöke szerint „vannak bizonyos dolgok, amelyekkel könnyebb lesz dolgozni, és lesznek olyanok is, amelyekkel nem lesz olyan könnyű dolgozni, például az MCC-vel”. Ha a tulajdonosi struktúrát nehéz is megváltoztatni kétharmados többség nélkül, a vállalat stratégiáján könnyebb lesz módosítani, mondta Tarr..."

https://444.hu/2026/03/16/tarr-zoltan-a-tiszanal-k...

Nem tartom kizártnak, hogy Hernádit kiadják a Horvátoknak, úgy hogy a MOL már minden pert megnyert.. + ha tudják értékesíteni fogják az alapítványi részesedést is.. vagyis szerintem, hogy mit hoz a jövő, s ki jön ki nyertesen a harcból, az majd elválik...

Oszti is lesz...

#1509963 MrTibi16

2025: BASE DIVIDEND AND EXTRA DIVIDEND RAISED BY 10% TO HUF 275 IN TOTAL

Úgy néz ki, hogy a NIS bezsákolva

#1509175 prfecó Előzmény: #1509165

Szándéknyilatkozat gyönyörű

Azért:-1.) Amerika hozzájárulása

2. Szerb politikai - gazdasági engedélye

3.) arab pénz eszközök még kellenek hozzá

MOL Csoport Holdongá alakul

#1509166 TrendMan Előzmény: #1508211

Ezek nagyon jó meglátások, de alighanem a levegőben maradnak és senki nem csapja már le őket.