Útnak indult a USS Gerald R. Ford repülőgép-hordozó a görögországi Kréta szigetéről, 24 órán belül Izrael közelébe érhet.
Most lehet mondani nekem is: Vagy fel - vagy le! Könnyű így okosnak lenni, mondhatná bárki.
Most mégis megpróbálom, mert mindkét írányra van sajnos lehetőség.
1.) Longos verzió: 25.661 felett.
2.) Shortos verzió: 24.991 alatt.
1.)

2.)

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a remek chartokat Lenthor!
A Nvidia meghaladta a várakozásokat, részvényenként 1,62 dolláros nyereséget ért el az 1,54 dolláros becsléshez képest. A 68 milliárd dolláros bevétel szintén meghaladta az elemzők 66 milliárd dolláros becslését.
Emelkedést okozhat.
A Pitchfork napos chart alapján egy kicsit más a helyzet. Itt úgy néz ki, mintha még csak a 3. hullámban mennénk felfelé. Ebben az esetben a 3. hullám kis "iv". hulláma talán kész is van. Mindenesetre ilyen hosszú oldalazó fázis nem nagyon fordult elő, emiatt nagyon nehéz beszámozni.

Oroszország nyitott az elnöki szintű béketárgyalásokra, de csak azzal a feltétellel, ha a vezetők már a háborút lezáró egyezményt írják alá – idézi Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivőt a News.ru.
Az elképzelésem a 4. hullám "C" hullámára. Szolíd voltam az aljával kapcsolatban, mert mélyebbre is engedné a szabály. Akár 23.200 környéke is beleférne, de elég legyen a szolíd 23.800 környéke. Még az "i" és "ii" hullám még nem fejeződött be, utána lehet pontosítani.

A "C" hullám valószínű, hogy öt (i-ii-iii-iv-v) hullámos lesz. Most azon gondolkodom, hogy a sárga a-b-c lesz az "i" hullám, vagy már a "ii". hullámot építjük. Nekem a 24.734 nél lenne szimpatikus az "i" hullám alja. Ha kész lesz, akkor lehet következtetni a "iii". hullámra.

Csak, hogy ne legyen ilyen egyszerű! Sokszor csinál egy gyors "fals" ellentétes irányú kitörést, majd megfordul és elindul a valós irányba.