"Öt nagy bank maradhat!" -Nagy Márton a NER klánból
és a végén, "Végül csak egy maradhat" -Duncan MacLeod a MacLeod klánból
Viccet félretéve, mi a fax van itt??? Tervgazdaság?
Egyszerűen őrület...
"Öt nagy bank maradhat!" -Nagy Márton a NER klánból
és a végén, "Végül csak egy maradhat" -Duncan MacLeod a MacLeod klánból
Viccet félretéve, mi a fax van itt??? Tervgazdaság?
Egyszerűen őrület...
Schiffer kicsit antagonisztikus mostanában.
Semmi nem jó neki, mindent kritizál, de saját maga nem küzdött tovább a porondon.
Én úgy finomítanám, hogy ha a Fidesz ilyen osztogatás után nyer, az katasztrófa, ha a Tisza nyer, az meg egy sorsolás, ahol nem tudjuk nem-e a Fekete Pétert húztuk.
Ugyanakkor egy politikusnak nem az a feladata, hogy szimpatikus legyen, én még nem láttam szimpatikus politikust (vagy csak rövid ideig volt a szintéren).
propaganda, hogy úgy nézzen ki, hogy elfogadott figura.
Nekem továbbra sem szimpatikus muki egyáltalán. Ráadásul nemzetközileg is azokhoz a euroatlanti politikusokhoz dörgölőzik, akik valóban a leginkább háborús nézeteket vallanak.
Budapestet biztos , hogy megnyeri, vidéken viszont sztem jóval kevesebb embert tud a Tisza mozgósítani.
Ha ezek nyernek, az katasztrófa lesz, ha a Fidesz marad, az is katasztrófa lesz.
Lemehetnél Pireuszig és küldhetnél amolyan helyszíni élménybeszámolókat, mint pl. a Déli-körvasút építéséről is forgatnak ilyet!
Mindig elmondják és mutatják, hogy mikor melyik hidat emelték be, melyik szakasz van már előrehaladott állapotban stb.
Én csak Kiskunhalas előtt keresztezem néha a Belgrádi vonalat, de még mozgást soha nem láttam arra.
nézd csak mit találtam neked, ott vannak a váltók
És 2022-ben kezdték felújítani a vonalat és 160 km/h közlekedik. Ezt a Bp-Bécs vonalon 20 év alatt se sikerült elérni itt 4 év alatt ment. mert ide nem, ájrópai hulladékokat szereltek be.. Ez a Mo vonatközlekedés megújítása nem magyar péter terve h azzal újítja meg a vonatközélekedést h megduplázza a wc-ben a papíradagot.
4 év, ennyi !
Na jól van, a tetőtéren legalább Merz kioktatta, hogy kell hátat fordítani az ígéreteknek, mint ahogy ő is tette, ha és amennyiben nyernek...
Meglátjuk az osztogatás mire lesz elég. Annyira nem jó az emberek helyzete, mint volt 4évvel ezelőtt..
.............
Szerintem MP erőt próbál mutatni a bizonytalanoknak, hogy azt lássák az emberek, hogy mindenki szóba áll vele, meg münchenbe is meghívták a biztonsági konferenciára, miközben a kormány emberei itthon évértékelő bulikát tartanak..
Ettől függetlenül, nem tudom a ballib oldal miként éli meg, hogy nagyjából ugyanazt mondja, amit orbán.. nincs migri felvétel, ukik gyorsított felvételét nem támogatják, de támogatni kell az uki orosz békekötést.. ez eddig orbáni politika...
Ez ennyire biztos, hogy nem egyértelmű.
Nem becsülném le az osztogatás erejét.
úgy látom h már mindenki kész tényként veszi mp győzelmét...
Nem tudom mennyire fog tetszeni az orbáni politika folytatása, csak másként, vaaagy csak azt kommunikálják, de ha hatalomra kerülnek, akkor mindennek is az ellenkezőjét fogják tenni..
https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/26...
https://www.facebook.com/share/r/1H223tBcoE/
Az is lehet, hogy előtte itt egy hegy volt, vagy ne adj isten egy hatalmas gödör, vagy lyuk, amit be is kellett temetni! :-)
Te úgy látod döngölni könnyű?
Hát nem olyan könnyű! Tudd meg!
végem XD :D XD :D
https://444.hu/2026/02/13/nagy-csinnadrattaval-ata...
remélem ott a helyszínen elmondták, hogy ez egy zöld beruházás, ezért aszfalt nélkül oldották meg a parkolót, csupán 40milla ft-ért, euróba mégis jobban esne.. XD

Két vezetéket is láttam lent és most lehet lesz pálya-módosítás ;-)