Na jól van, a tetőtéren legalább Merz kioktatta, hogy kell hátat fordítani az ígéreteknek, mint ahogy ő is tette, ha és amennyiben nyernek...
Na jól van, a tetőtéren legalább Merz kioktatta, hogy kell hátat fordítani az ígéreteknek, mint ahogy ő is tette, ha és amennyiben nyernek...
Meglátjuk az osztogatás mire lesz elég. Annyira nem jó az emberek helyzete, mint volt 4évvel ezelőtt..
.............
Szerintem MP erőt próbál mutatni a bizonytalanoknak, hogy azt lássák az emberek, hogy mindenki szóba áll vele, meg münchenbe is meghívták a biztonsági konferenciára, miközben a kormány emberei itthon évértékelő bulikát tartanak..
Ettől függetlenül, nem tudom a ballib oldal miként éli meg, hogy nagyjából ugyanazt mondja, amit orbán.. nincs migri felvétel, ukik gyorsított felvételét nem támogatják, de támogatni kell az uki orosz békekötést.. ez eddig orbáni politika...
Ez ennyire biztos, hogy nem egyértelmű.
Nem becsülném le az osztogatás erejét.
úgy látom h már mindenki kész tényként veszi mp győzelmét...
Nem tudom mennyire fog tetszeni az orbáni politika folytatása, csak másként, vaaagy csak azt kommunikálják, de ha hatalomra kerülnek, akkor mindennek is az ellenkezőjét fogják tenni..
https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/26...
https://www.facebook.com/share/r/1H223tBcoE/
Az is lehet, hogy előtte itt egy hegy volt, vagy ne adj isten egy hatalmas gödör, vagy lyuk, amit be is kellett temetni! :-)
Te úgy látod döngölni könnyű?
Hát nem olyan könnyű! Tudd meg!
végem XD :D XD :D
https://444.hu/2026/02/13/nagy-csinnadrattaval-ata...
remélem ott a helyszínen elmondták, hogy ez egy zöld beruházás, ezért aszfalt nélkül oldották meg a parkolót, csupán 40milla ft-ért, euróba mégis jobban esne.. XD

Két vezetéket is láttam lent és most lehet lesz pálya-módosítás ;-)
pedig muszáj ilyen-olyan amolyan okbol pályát kell tudni váltani. De gondolom vezetéket se láttál
Nem láttam ott váltót.
Nyílegyenesen jön Pireusztól Budapestig, sok-sok mosolygó kínai nem-bevándorló a zablakokban integet.
Na tessék átadják a Bp-Belgrád vasútvonalat. Most kiderülhet h miért szar a vonatközlekedés ha frissen felújították akkor is.. Vajon az új vonalon meghibásodnak majd a váltók vagy leszakadnek-e a vezetékek vagy a vasúti átkelők.beszarnak-e?
vajon a szar-fos német technika a baj vagy a gőzmozdonyos kínai se különb ? ki mire tippel ?
"A Tisza Párt elnöke Rónai Egon vendége volt, amikor az Egyenes beszéd című műsor előtt, a folyosón, látva az épület felújítását feleslegesnek nevezte a „még hátralévő 68 napra”. mivel a választások után átveszi a köztévé azt a funkciót, amit eddig az ATV betöltött, a csatornára nem lesz szükség. Magyar Péter szerint az ATV „nagyon olcsón eladó lesz”."
Január közepén jól ment a berlini reptér mínusz négyben is.
A bezárás most talán a zónos eső miatt lehetett, de hát akkor minden bezár.
Ha 1941-42-ben ismerték volna már a zónos esőt, akkor talán senki nem indít offenzívát.
Németeknek soha nem ment jól hidegben semmi...
Ha 1941-1942-ben nem lett volna az a lehűlési korszak....!
nemtom de ha karigerin mulna minden vidéki település kapna szolidaritási kátyut karigeritől
német közlekedés :néhány napja egy napra bezárt a berlini reptér mert nagyon hideg volt 0 fok és nem tudták letakarítani a repteret, hát itt tartunk, simán megkaphatnák az érdemes kerigeri díj arany fokozatát
úgy ahogy mondod, ezért is fogunk vízen közlekedni, mert a vízen nincs kátyú :)))
amúgy csak úgy kíváncsiságból, a vidéki kátyúk is karigeri hibája, vagy csak ami Bp-en belül van? :)