Sziasztok, jó reggelt!
Ma minden mozgást a kamat döntés határoz meg. Nagy mozgás várható 20 óra után.
20:00 | USD | Federal Funds Rate | 3.75% | 3.75% |
A wti próbál kitörni, inv. Fej-váll is belátható napos Charton. Iráni helyzetet árazzák lehet.
A USS Abraham Lincoln repülőgép-hordozó harccsoportja megérkezett az Indiai-óceánra, így közelebb került egy esetleges Irán elleni amerikai hadműveleti övezethez
Csak nem Irán elleni támadás miatt.
Jó tudom, hogy ez csak találgatás.
Szép estét, sziasztok!
Megleptél, én is várok egy leszúrást, de kicsit kisebbet. A chartod adja a leszúrás lehetőségét, ez tény. Nekem ott van naposon egy komoly támaszom, ahova a leszúrást várod. Izgalamas lesz a holnapi nap.
Bizonytalanság. Nem tudja eldönteni, hogy 24.640 vagy 25.200 lesz a következő cél.

Számomra szimpatikusabb lenne, ha lemennénk 24.640 vagy 24.519-ig. De, a 25.200 is elképzelhető.

Sziasztok, jó reggelt!
Szerintem csökkent a 24.640 környékre tervezett "b" hullám esélye. Ha, igen, akkor lapos "b" hullámmal oldották meg. 25.200 cél irányába még ott van akadályként 25.066.

Most két ellenállást kellene legyőznie, hogy felszaladjon 25.200-ig. Az első mindjárt itt lesz. 25.008, majd a második: 25066.
Baj van! Fej vakarás! Úgy néz ki, hogy a felső ellenállást törte át. Ha valóban, akkor egy lapos "b" hullámmal megelégedett.

Jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat Lenthor!