Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ez már név húzónév

#1509138 prfecó Előzmény: #1509132

Nacionalista- globalista ellentétére azért hozzátartozik két hétre a teljes Shell vezetése Magyarországon volt . Ráadásul közel 5 ezer különböző multi olajvállalatok döntéshozói és olajszakemberei itt konferenciáztak szintén. Közel egy hónapig fullon voltak a 4 - 5 csillagos szállodák. Mint magyar hozta Magyarországra saját felelőségére az olaj konferenciát.

Ez már név húzónév

#1509132 Koffein Előzmény: #1509131

Így van, nem politikus, hanem zseniális szakember.. most jön a daráló számára, globalizmus vs nacionalizmus összecsapás szintet lép.. jön a lejárató kampány feléje...

Ez már név húzónév

#1509131 prfecó Előzmény: #1509129

Multinacionális világcégnél volt elsőszámú vezető. Nemzetközileg elismert szakember, nem politikus.

Ez már név húzónév

#1509129 Koffein Előzmény: #1509127

Kapitány Istvánra gondolsz? Szerintem értelmes, linkeltem már egy pár interjút vele..

Ez már név húzónév

#1509124 Koffein Előzmény: #1509118

Remélem nem fogja bedarálni a magyar politika..

Ha még a végén Zsidayit is megnyeri magának, lefosom a bokámat :))

Ez már név húzónév

#1509118 TrendMan Előzmény: #1509116

Ez egy pozitív benyomás.

Tegnap volt egy negatív benyomás.

Az egész választási küzdelem benyomások sorozata.

Nem tudom a végén ki fog kinek benyomni, de két olyan párt áll szemben egymással, ahol az egyiknek már nincs semmi mondanivalója, a másik meg (még?) nem akar semmit mondani.

E most vicc ??

#1509107 prfecó Előzmény: #1509097

Mondjuk róla legalább mindenki tudja szereti a fiukat és mégis gyermekvédelemben dolgozhat.

Most, hogy nem pártelnök, Vona már tudja, hogy ..

#1509084 TrendMan Előzmény: #1509082

Nehéz kérdés, mert egy szociális beállítottságú kortárs aligha tudná leváltani a Fideszt, ezt a sárdobálást és személyiség rombolást, ami a közéletet eluralta egy noooormális ember nem bírja.

Én azokra a szólamokra is emlékszem olyan 3-4 évvel ezelőttről, hogy a 'kormánypárt' felszippant minden tehetséges embert, ergo az ellenzéknek nem lehet esélye sem hatalomra kerülni.

Most valahogy ezek a kijelentések egészen más megvilágításba kerültek.

Most, hogy nem pártelnök, Vona már tudja, hogy ..

#1509082 Koffein Előzmény: #1509080

Egyet lehet érteni vele.

Azon gondolkodtam, hogy évtizedes távolságból nézve, a fidesz felső vezetése az alapokat az mszmp-ből szedte magára.. mp meg a fideszbe szocializálódott, ezért van egy olyan megérzésem, hogy kapni fogunk egy hasonló vezetőt, aki diktatórikusabb jegyeket mutat... ne legyen igazam, ezt majd akkor tudjuk meg, ha már hatalmon lesz, de a viselkedése ezt sugallja számomra...