De ez az Ungár Péter nem ugyanaz az Ungár Péter, ha jól veszem le az infót.
De ez az Ungár Péter nem ugyanaz az Ungár Péter, ha jól veszem le az infót.
Nehéz kérdés, mert egy szociális beállítottságú kortárs aligha tudná leváltani a Fideszt, ezt a sárdobálást és személyiség rombolást, ami a közéletet eluralta egy noooormális ember nem bírja.
Én azokra a szólamokra is emlékszem olyan 3-4 évvel ezelőttről, hogy a 'kormánypárt' felszippant minden tehetséges embert, ergo az ellenzéknek nem lehet esélye sem hatalomra kerülni.
Most valahogy ezek a kijelentések egészen más megvilágításba kerültek.
Egyet lehet érteni vele.
Azon gondolkodtam, hogy évtizedes távolságból nézve, a fidesz felső vezetése az alapokat az mszmp-ből szedte magára.. mp meg a fideszbe szocializálódott, ezért van egy olyan megérzésem, hogy kapni fogunk egy hasonló vezetőt, aki diktatórikusabb jegyeket mutat... ne legyen igazam, ezt majd akkor tudjuk meg, ha már hatalmon lesz, de a viselkedése ezt sugallja számomra...
2026. április 12-én vasárnap lesznek a 2026-os országgyűlési választások.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260113/megvan-...
3 hónapnyi valóságshow...
Azt tudjuk, hogy ki a 2 sz. vezetője? :)
Ügyes, de jó lenne már azért valamit abból is érzékelni, hogyan és mit gondol vagy/és csinál, mondjuk a Tisza No.2 sz. vezetője.
Ügyes húzás :)
Ha a fideszbe lennék valami atyaúristen, aki a kampányon dolgozik, akkor egy strómanon keresztül megvenném a biztos.hut, ami rövidebb és egyszerűbben megjegyezhető is az 1bites választóknak.. :)
Vicces, kb a fele nem is indul a 26-os választáson.. kapálóznak, mint malac a jégen, de minek? :)
Mondjuk Erdélyből jövet 4o cm hó és nincs gond különösebben, ott ez természetes Viszont a utána sikerült 3 órás utat megtenni a határtól egészen Kecskemétig. Leesett 5 cm hó , havária és kormány vészhelyzettel hóesés miatt.
3 órája dugóban állsz, de 1 óra múlva már Erdélyből közvetítesz? Akkor olyan nagy gond nem lehet! :-)
Igen , én is nagyon sajnálom, hogy az a szellemi tőke amit ő képviselt évtizedeken keresztül hitelesen, az most sírba szállt.
Isten nyugosztalja.!
Meghalt Drábik János a magyarság legnagyobb hatású gondolkodója. Hatalmas életművet hagyott hátra.. Isten nyugosztalja !