Sziasztok, szép délutánt!
A dax szépen követi a chartodat, ha jó adat jön 25350 elérhető. Ma várható a a Supreme Court döntése, hogy jogszerű volt-e a Trump tarifa rendszere, es volt-e egyáltalán joga erre? H4-en Bearish Divergencia jelzés.
az USA-ban azért a rendőrökkel nem lehet úgy cicózni, mint itthon. Ott ugye viszonylag általános a fegyverviselés. A rendőr felszólít, hogy tedd a kezed a kormányra, szép lassan szállj ki a kocsiból, kezeket fel vagy motorháztetőre.
Ha ellenszegülsz az utasításainak, akkor a rendőr feltételezi, hogy fegyverrel fogsz az életére törni és ezt megelőzve előbb lő, aztán kérdez (vagy megnézi, hogy mi történt).
Nos itt is lehet látni, hogy a rendőrnek valszeg beakadt a keze a kilincsbe, a csávó meg elidult a kocsival , húzva magával a rendőrt. A rendőr meg lőtt - ha ez így történt akkor jogosan sztem. Ez még rendőr nélkül is közúti veszélyeztetés lenne itthon is.
Nagyon durva, amit az USA bevándorlásiak csinálnak Trump parancsára.
Sziasztok, jó reggelt!
25.216 felett alternatív lehetőség a 4. hullám előtt. Ehhez át kell törnie a 25.216-ot.

Csak egy apró, érdekes információ.A második hullám befejeződésével kapcsolatban: (XETRA 37) (L&S DAX 60) kereskedési órákban történt.A negyedik hullám jellemzően tovább tart. Ha valóban a negyedik hullámban vagyunk, akkor csak a második gyertyát formáljuk.

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat!
Én is ezt néztem, közben új ATH.
Érdekes! Az RSI-n már korábban tegnap elérte a csúcsot. Remélem nem akar újabb magasabb csúcsot.

Gyakorlatilag sikerült elérni az elképzelésben szereplő 25.172-t. (25.146 eddig)