Habár e miatt az ingatlanárak elszálltak év elején... :-/

Ránézésre a zsé fele maradt állampapírba, a másik fele új lehetőség után nézett...

a kivett zsé 40%-a mehetett ingatlanba, 10% részvényekbe..

Bmeg a kormány szuverenitásvédelmi hivatalos szócsövét betenni magyarázatnak.. propagandisták mióta számítanak hiteles infonak?
Csodálkozom, hogy csak most robbant a média bomba... :)
https://telex.hu/gazdasag/2025/12/16/dpd-csomagsza...
Szerintem már ott tartanak, hogy a Posta színvonalasabb csomagküldő szolgáltatást nyújt, mint a DPD.
Akkor mi leszünk nyugat európa kis antant-ja?
Mámint akik a németek, franciák hátában majd kényelmetlenkedünk nekik?
Nem hiszek ebben a történelmi szerepben.
Itt egy útunk van úgy tűnik: lehúzzuk magunkat a történelem nagy WC-jében.
Nem fogja érteni az utókor, hogy ez hogy történhetett meg, hanem elfogadják kész ténynek, hogy európába bevándoroltak a muzulmánok és demográfiailag leszaporodták őket és a végén valami fényességes paddisah majd kiűzi vagy rabigába veti a korábbi terület bitorlókat ezen az ősi muzulmán földön.
Mi magyarok ezt pontosan tudjuk hogyan működik, hiszen legyőztük az első világháborúban a románokat, haderőink mind az országon kívül harcoltak a háború végén. 4-800ezer fős magyar haderőnk volt. És miközben a mi idegenszívű politikusaink szétzüllesztették a magyar hadsereget és az őket ellátó infrastruktúrát, addig a korábban legyőzött románok, vagy a velünk együtt harcoló hadseregben, a háborúban vereséget szenvedett csehek néhány tízezer fővel (a románok vagy 50-80e katonával, a csehek vagy max 20e (!) katonával az ezeréves magyar királyság 2/3-át elfoglalták, úgy, hogy a románok még Budapestet is elfoglalták és kifosztották!
Értitek, alig 100e nem összehangolt haderő és úgy átvonultak az országon, hogy sehol nem tartóztatták fel őket egy hétre sem. Az egyetlen sikeres hadjáratot követően 1919 tavaszán a kommunista vezetés önkéntes visszavonulással , az elfoglalt területen lévő poziciók önkéntes átadásával még külön porrá zúzta a hadseregünk harci morálját... Őrület!
Azóta megtudtuk, hogy Erdély az ősi dákóromán birodalom része volt, csak mi magyarok itt bitoroltuk 1000 éven keresztül és szegény románokból azért volt olyan kevés korábban a kárpát medencében, mert a bevonuló magyarok olyan kegyetlenül bántak a helyi román lakossággal... A facebook nekem nap mint nap dob fel ilyen cikkeket és hiába jelentem, hogy hamis információ, vagy hazugság, vagy politikai hamis információ vagy zaklatás- a facebook mindig elutasítja az én "feljelentéseimet".
A Felvidéket meg úgy ahogy van elvesztettük Benes fasiszta jellegű dekrétumai mentén itt is gyakorlatilag kinyírták a magyarságot, csakúgy mint Erdélyben vagy a Délvidéken.
Az meg külön vicc, hogy még a minket háborúba rángató Ausztria is területeket kapott Magyarországtól!
Szóval ugyanígy lesz ez egész Európával. Mi nem szaporodunk , az itt lévő arabok, törökök, indiaiak, afrikaiak meg leszaporodják az európaiakat és onnantól fogva kuss lesz a nevünk, vagy max egy-egy gettóba zárjuk magunkat, vagy zárnak minket.
Ráadásul a mai fehér férfiaknak esze ágában sincs harcolni bárkivel. El vagyunk tunyolva, se kedvünk se kiképzésünk , se külső kedvezőtlen környezeti feltételekkel szembeni ellenálló képességünk nincs. Ha a mai generációval léptünk volna be a második világháborúba, akkor szerintem a teljes magyar hadsereg már az első orosz hópihénél fagyott volna halálra 1942-ben. Vagy éhen haltak volna, mert nem lett volna készétel (Meki) a fronton.
Kettős érzelmek vannak bennem ezzel kapcsolatban.
1, nincs hang a felvételeken, nem tudjuk mi váltotta ki a verést. Mert hogy előzmény biztos hogy volt..
2, ha megfordítjuk a dolgokat, ha a felvonulók családját rabolták/ölték volna meg, akkor is felvonulnának értük, vagy szurkoltak volna, hogy tovább üssék őket?
Én azt látom, hogy sehol nem zajlik mikromenedzsment.
Egyes állami, társadalmi pillérek rehabilitálása, nem látok olyan szakembereket, akik ezt szakértően elvégeznék.
A nagy, kövér seggek, nagy trónon akarnak szarni, legyen az EU-segg, vagy hazai segg vagy keleti segg,
Magasról tesznek arra, hogy mi baja a polgárnak, űzik a saját hatalmi játékaikat, megvásárolják a médiát és manipulálják a közvéleményt.
Beültetik maguk alá a kisebb seggeket, kisebb szeletért a közös tortából(amit aztán ki lehet szarni).
Így létra jön egy trón piramis és minden segg magasról tud szarni.
"meg kéne reformálni, mert túl nagyra nőt, s az ott lévők egy kormányok feletti kormánynak érzik magukat.."
meg kéne, kéne,kéne,kéne, meg kéne, kéne,kéne Mint már írtam nem az eu bürokratá eu vezetők osztják a lapokat hanem a citi of london corporation. Hol is dolgozott Merz, és hol macron ? Akkor mi a faszra várunk ?
Tözsdei nyelven eljött az eu-t illetően a stop loss ideje. Mielőtt ránk engedik a migriket, elveszik az energia ellátásunkat, milliárdos kölcsönöket veszünk fel az ukri aranywc-k vételéhez, berántanak minket az ukri hábcsiba ls macron szavaival élve megelőző csapást mérünk az oroszok ellen 2029.ben Továbbá az ovodáktól kezdve lmbtq oktatást vezetnek be a tanításban. Stop loss! sztem
Az új segg egészen közel van. Már 2007-ben csináltak egy stratégiai tanulmányt az amik miszerint az eu 2027-ben szét fog esni és az olaszok ausztria lengyel cseh szlovák magyar egy uj amcsi patronált régio lesz a nyugat eu régiót meg hagyják a faszba és lesz belöle egy eu muszlim kalifátus vagy valami. Van még 2 év meglátjuk
Sok választás nincs, mivel eu-ban élünk, én maradnék az eu-ban, mint a ruszki föderációhoz tartozzak..
Szerintem nem új segg kell, hanem meg kéne reformálni, mert túl nagyra nőt, s az ott lévők egy kormányok feletti kormánynak érzik magukat..
Európai Úniós ingyen pénzekkel sikerült az aktuális GDP növelni, közel ugyx hogy adott pénz adta a GDP növekedés, legfeljebb a kapott pénz felett 0, 4 -0,5 % értünkel.Most , hogy három éve nen jön , márcsak 0,3 - 0,4 % nő GDP.
Szerencsére kinai jüan hitelt sikerült eltüntetni, utobbi 2 évben 1 + 1 milliard felvenni. ( mondjuk kinai forrásból tudjuk hogy + 2 % a megszokott felár felett)
Putyin által adott ( és eltüntethető , mert semmi információ róla )sulyos 10 milliard dollár helye szintén Orbán + család kasszát boldogítja.
Jah, lehet keleti seggeket nyalogatni..