Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Kettős érzelmek vannak b…

#1508702 Koffein Előzmény: #1508701

Kettős érzelmek vannak bennem ezzel kapcsolatban.

1, nincs hang a felvételeken, nem tudjuk mi váltotta ki a verést. Mert hogy előzmény biztos hogy volt..

2, ha megfordítjuk a dolgokat, ha a felvonulók családját rabolták/ölték volna meg, akkor is felvonulnának értük, vagy szurkoltak volna, hogy tovább üssék őket?

Kötelezettségszegési eljárás

#1508700 TrendMan Előzmény: #1508692

Én azt látom, hogy sehol nem zajlik mikromenedzsment.

Egyes állami, társadalmi pillérek rehabilitálása, nem látok olyan szakembereket, akik ezt szakértően elvégeznék.

A nagy, kövér seggek, nagy trónon akarnak szarni, legyen az EU-segg, vagy hazai segg vagy keleti segg,

Magasról tesznek arra, hogy mi baja a polgárnak, űzik a saját hatalmi játékaikat, megvásárolják a médiát és manipulálják a közvéleményt.

Beültetik maguk alá a kisebb seggeket, kisebb szeletért a közös tortából(amit aztán ki lehet szarni).

Így létra jön egy trón piramis és minden segg magasról tud szarni.

#1508695 Spade Előzmény: #1508692

"meg kéne reformálni, mert túl nagyra nőt, s az ott lévők egy kormányok feletti kormánynak érzik magukat.."

meg kéne, kéne,kéne,kéne, meg kéne, kéne,kéne Mint már írtam nem az eu bürokratá eu vezetők osztják a lapokat hanem a citi of london corporation. Hol is dolgozott Merz, és hol macron ? Akkor mi a faszra várunk ?

Tözsdei nyelven eljött az eu-t illetően a stop loss ideje. Mielőtt ránk engedik a migriket, elveszik az energia ellátásunkat, milliárdos kölcsönöket veszünk fel az ukri aranywc-k vételéhez, berántanak minket az ukri hábcsiba ls macron szavaival élve megelőző csapást mérünk az oroszok ellen 2029.ben Továbbá az ovodáktól kezdve lmbtq oktatást vezetnek be a tanításban. Stop loss! sztem

#1508694 Spade Előzmény: #1508662

Az új segg egészen közel van. Már 2007-ben csináltak egy stratégiai tanulmányt az amik miszerint az eu 2027-ben szét fog esni és az olaszok ausztria lengyel cseh szlovák magyar egy uj amcsi patronált régio lesz a nyugat eu régiót meg hagyják a faszba és lesz belöle egy eu muszlim kalifátus vagy valami. Van még 2 év meglátjuk

#1508692 Koffein Előzmény: #1508662

Sok választás nincs, mivel eu-ban élünk, én maradnék az eu-ban, mint a ruszki föderációhoz tartozzak..

Szerintem nem új segg kell, hanem meg kéne reformálni, mert túl nagyra nőt, s az ott lévők egy kormányok feletti kormánynak érzik magukat..

#1508684 prfecó Előzmény: #1508683

Európai Úniós ingyen pénzekkel sikerült az aktuális GDP növelni, közel ugyx hogy adott pénz adta a GDP növekedés, legfeljebb a kapott pénz felett 0, 4 -0,5 % értünkel.Most , hogy három éve nen jön , márcsak 0,3 - 0,4 % nő GDP.

#1508683 prfecó Előzmény: #1508662

Szerencsére kinai jüan hitelt sikerült eltüntetni, utobbi 2 évben 1 + 1 milliard felvenni. ( mondjuk kinai forrásból tudjuk hogy + 2 % a megszokott felár felett)

Putyin által adott ( és eltüntethető , mert semmi információ róla )sulyos 10 milliard dollár helye szintén Orbán + család kasszát boldogítja.

#1508662 matgab Előzmény: #1508651

el kéne engedni ezt a süllyedő hajót (EU) és keresni kellene egy új segget magunknak, amit nyalhatunk...

#1508651 Koffein

Ez ma már a 3ik talán ha jól számolom.

Karácsonyra Ursulától Viktornak, csak mert annyira odavannak egymásért..

Média: https://media1.hu/2025/12/11/emfa-kotelezettsegsze...

Mol: https://www.portfolio.hu/uzlet/20251211/lesujtott-...

Árrésstop: https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/eurhuf-orba...

Ezt jól összerakták, taktikusan, majd megy az üzengetés oda vissza, a szavazás időpontjában tetőzik az összes, muníciót adva az ellenzéknek.. zsenik... ha ennyi segítséggel se tudják leváltani orbán, akkor jobb lenne, ha engedne az eu, mert ez már a többedik vereség lenne... de a kimenet még távoli, bármi történhet..

a diák és a miniszter

#1508639 matgab Előzmény: #1508585

ez a csávó legalább 40 éves, mit keres még egyetemen? Örök diák, mint a Horthy időkben a tehetségtelen de pénzes szülők gyermekei?

Már a mémoldalak sem a régiek..

#1508635 TrendMan Előzmény: #1508634

Ez egy infolmációs kavalkád.

Mál nem bílom követni.

Úgy döntöttem saját kútfőből gondolkodom és szavazok

.

Leggazdagabb magyarok versenytársai

#1508582 Koffein
A környező országok milliárdosai (cseh, szlovák, uki, román, horvát, lengyel) összehasonlítva kis hazánk milliárdosaival..