A politikusnak van egy prekoncepciója a valóságról.
Ha kérdezik, előbb lefordítja magának a kérdést a saját prekoncepciója szempontjából és utána már nem a kérdésről beszél, hanem arról, hogy a saját prekoncepciója hogyan tükröződik a valóság tengerében a kérdés viszonylatában.
Vagy akár a barlang falán:
https://janus.ttk.pte.hu/tamop/tananyagok/esztetik...
Így a kérdező tulajdonképpen soha nem kap választ a feltett kérdésre.
És mivel a politikus sokat beszél, ezért okosabbnak is hiszi magát, mint amilyen valójában.
Igen, látszik, hogy nagyon sokat olvasott, nagyon sok témában és sok minden érdekli. Bármihez hozzá tud szólni és letudja vezetni érthetően, hogy miként gondolja.
Sajnos a legnagyobb bűne, hogy engedte a slepnek, hogy 4-5szörös áron számlázzanak, ha megelégedtek volna a 2x-el, már jobb lenne az ország..
Orbánnál azt szerintem még kiritkusainak is el kell ismernie, hogy verbalitás szintjén gyakorlatilag zseniális a csávó.
Nem nagyon lehet megfogni egy interjúban vagy vitában.
Szerintem is jó interjú volt.
Sokan hiányolták, hogy nem pusholta mint a Partizános Marci, hogy ugyanazt a kérdést nem tette fel 10szer 100szor, amíg nem ismeri be...
Az a helyzet, hogy politikus attól politikus, hogy kitérő választ tud adni bármire, ha 100szor felteszik ugyanazt a kérdést, akkor is kitérő választ fog adni, ha nem akar rá válaszolni, Feri volt ennek a nagymestere, kapott egy kellemetlen kérdést, egy mondatban képes volt elismerni és megcáfolni a dolgokat.. :))
Szerintem ez egy reakció arra, hogy a másik oldal nem riad vissza a tisztátalan eszközöktől és a manipulációtól sem.
Így akar kevesebb támadási felületet hagyni (ami mögött persze az is lehet, hogy a jelöltek nem profik a politikában).
Ránézésre 24ezer milliárd huf áll lekötetlenül..

Hallom a millásba, hogy külföldre talicskázzák a zsét, az még mindig 7ezer milliárd összességében... az is igaz, hogy 5év alatt duplázódott 3,7ezerről felpattant 7ezer milliárdra...

MP ezt a liberális hozzáállást vajon a Tónitól tanulta?
"... a hétfőn bemutatott jelölt-jelöltek közül senki nem fog nyilatkozni a sajtónak, és nem lesznek nyilvánosan meghirdetett fórumok sem. Szerinte itt nem harcra kell számítani a jelöltek között, és nem rendeznek helyi vitákat sem, mert az indulók „nagyrészt mindenben egyetértenek, eddig is együtt dolgoztak a közös célért”.
Fasza gyerek vagy, nem borultál meg, akárhogy ütöttünk, jó gyerek vagy!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251117/atirt-a...
"Mindezek után három kérdés maradt részben vagy egészben megválaszolatlanul.
Fiatalosan, energikusan, csakis előre a klíma semlegesség irányába..
Ebből még a végén DK, vagy Tisza listás bejutás lesz..
Lehet választani, kutyás vagy szignózott dpk-s pulcsiba akarsz feszíteni.. XD
https://dpkshop.hu/termek/jegyzet-pulover/

Amúgy az a durva, hogy amikor én gimibe/általánosba jártam, akkor még egyáltalán nem tudtam az ilyen dolgokról, azt sem tudtam , hogy léteznek zsidók.
De már ott az iskolában is voltak olyan srácok csajok, akik állandóan csak egymással játszottak, állandóan kirekesztették a többieket, beszóltak még a tanárnak is, stb stb. És nekem csak utólag esett le (külső, viselkedés név), hogy ők valójában nem véletlenül voltak mások, mint a többiek.
"Ők segítik egymást és ez a segítség annál intenzívebb minél lentebb van valaki, hogy eljusson az Ő átlagos szintjükre"
Igazából a zsidó családoknál az a tudatos technika, hogy a legtehetségesebb gyereket tolják meg a lehető legtöbb támogatással és ő fog ugye leginkább karriert befutni, sok pénzt keresni. Innen mindjárt előjön az is, hogy tudják , hogy akit ennyire nyom a családja, közössége stb stb, az a legtehetségesebb, akihez megéri csatlakozni és támogatni.
Mert miután az ember tényleg sok pénzt összeharácsolt a támogatásoknak köszönhetően, természetesen visszaoszt azoknak akik őt támogatták... Honnan is ismerős ez a rendszer, ami rendszerszinten így működik? Igen , a magyar (és usa) politika ezt a módszert egy az egyben átvette. Ugyanúgy átvette , mint ahogy azt is, hogy mindenféle kívülről jövő támadást eleve elhárít, tagad, végletekig kiáll nomenklatúrája mellett. Ezt is ismerjük. Azokat a csaló bankárokat vagy más magas pozicióban lévő bűnözőket , akiket a hatóságok hivatalok elkaptak mindjárt elkezdik antiszemitizmussal vádolni, ami a mai nyugati világban mindjárt istenkáromlás arra , akire kimondják.