Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

Menekülnek

#1510725 prfecó Előzmény: #1510691

félév alatt megfelelezödött az árfolyam. Ez nem fog ismét 5xxx árfolyamot elérni bármilyen választási eredmény lesz.

Menekülnek

#1510707 matgab Előzmény: #1510691

Ez azért eléggé risk on approach...

Ha nyer a Tisza, akkor a 4IG-nek simán az árfolyama mehet vissza oda ahonnan indult 2017-2018-ban.

Ha meg nyer a Fidesz, akkor meg nyilván lesz egy gyors felpatt, de ha utána az EU közbelép "el volt csalva a választás" felkiálltással, akkor megintcsak nehéz helyzetbe kerülhet a cég.

Menekülnek

#1510694 Spade Előzmény: #1510692

Igen, ha mp nyer akkor ö a 4ig-n bukja el a pénzét te meg majd a megtakarítások megadóztatásán amiből a kapitány majd megszerezheti magának MOL-t. Majdnem mind1. Egyébként nem is értem h egy tőzsdei szájton hogy a picsába merülhet fel egyáltalán a tiszára szavazás ???

Menekülnek

#1510691 speka Előzmény: #1510614

Ma betoltam az összes tartalékom. Komoly bukóban vagyok, de minden hónapban a fizumból is fogok betenni.1 évig építem a befektetést. Nem nézem az árfolyamot. 1 év lemondás.

Menekülnek

#1510614 matgab Előzmény: #1510611

A csúcson azért rohadtul túl volt árazva, egy hisztéria volt.

Most meg árazza a piac egyre jobban a választási bizonytalanságot.

Mi lesz ezzel a céggel , ha a Tisza nyer és kifarolnak mögüle?
Mi lesz a gigasztikus hitelekkel, főleg, ha az infláció elszabadul és emelkedni kezdenek a kamatok vagy ha a HUF árfolyama felugrik 500-ig??

Régen is azt írtam, hogy Jászai Gellért korábbi SCD birodalmára is igaz volt, hogy hihetetlen nagyot nőtt , mindent hitelekből finanszírozott és mikor jött a 2009-es hitelválság, akkor tönkrement a cégcsoport. Persze mivel nem Jászai pénze volt benne, nem a saját hanem a hitelezők pénzét bukta el.

Most egy még sokkal nagyobb vállalat birodalmat épített fel, amit segített az erős állami politikai hátszél is erősen.

Viszont ha a Tisza nyer, akkor itt hirtelen szélcsend vagy inkább erős ellenszél lesz. Másrészt a balliberális globalisták soha nem létrehozni , dolgozni , alkotni szerettek és nem ebből a "munkából" gazdagodtak meg, hanem a meglévő vagyonokat szerették zabrálni.

Itt ez a cég, nehéz helyzetbe fog kerülni, ellenőrzik vele a kommunikációs csatornák nagy részét, még magát a választási rendszert is üzemeltetik.

Nagyon csodálkoznék ha nem az lenne erre a globalisták reakciója, hogy ezt a céget fel kell darabolni, ki kell vonni az állami biztosítékokat mögüle, az űriparra meg a védelmi iparra amúgy is felesleges állami pénzeket költeni...

Tehát ha ez így lenne, akkor a 4IG nagyon nehéz helyzetbe kerülhetne és visszaesne egy egykori Freesoft kategóriába kb.

Verseny nulla

#1509656 Koffein Előzmény: #1505082

Lefog járni az előfizetés, 8990 ft-ról ugrana 12990 ft-ra, ha nem újítok.. mondom wtf?? felhívom az onet, még fél évig 8990, júliustól 10990 ft, ez átlag 9990 ft-ra jön ki, ha az egy évet nézem...

Számolok egy Telekomot 9890 ft ugyanaz a szolgáltatás egy évig...

Csoportos beszedés

#1509025 Koffein

Az azért vicc, hogy már többedik hete csoportos beszedési hibájuk van s nem tudják beszedni a zsét az ügyfelektől... :))

what ???

#1508735 Koffein

"Az MoU által megjelölt együttműködés célja, hogy a felek megvizsgálják a legkorszerűbb, hosszú hatótávolságú rakéta-tüzérségi rendszerek, köztük a HIMARS rakétatüzérségi rendszer
magyarországi integrációjának előkészítését, valamint a további közös fejlesztési, gyártási és ipari együttműködési lehetőségeket."

https://bet.hu/site/newkib/hu/2025.12./A_4iG_Nyrt....

Q3

#1508547 speka Előzmény: #1508490

Nagyon jó lett. 4600ért még vettem, mert azt hallottam, hogy még meglepetés infók lesznek a cégről hamarosan.

Jászai Washingtonba

#1508248 speka Előzmény: #1508199

Ha ezekkel a cégekkel tényleg kapcsolatba kerül, akkor még +50% benn van az árfolyamban simán 1 év alatt. Érdemes megjátszani.

2000 után 3000?

#1508164 Koffein Előzmény: #1508155

Vagy kormányváltás, mert az be fog kavarni :) habár nem tudom, mennyire akarja baszogtatni a fidesz kifizetőhelyeket, ha és amennyiben nyerne MP...

2000 után 3000?

#1508155 speka Előzmény: #1508113

Köszi! Azt a pletykát hallottam, hogy még legalább 1 évig nagyon sok szerződés, bejelentés lesz és senki nem tudja, hogy milyen magasan lehet majd addigra az árfolyam.Csak jövő ősszel tervezem eladni. Remélem addig nem lesz nagy tőzsdei összeomlás.