Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

elég csak szétnézni az utcán

#1508224 Fornit Előzmény: #1508220

"Ráadásul ugye a munkaidőből is majd 1 plusz órát le lehet csalni egy -egy cigivel."

Ezt én is megfigyeltem. Ha valaki óránként tart 5 perc cigiszünetet, az teljesen elfogadott. (napi 7*5 perc, egy év alatt megvan minimum 3 munkahétnyi fizetett cigarettázás napi 8 órában)

Ha valaki viszont csak leül beszélgetni a dohányzásra kijelölt helyen a dohányosokkal, máris más a helyzet. Ő lógós, a többek csak cigiznek. :)

#1508220 matgab Előzmény: #1508219

A cigi már nem divat, sőt a városi közegben lassan már abszolút cikinek számít.

Ezért váltanak alternatívára. Mivel a pipa az rettentő büdös, ezért feltételezem, hogy az elektromos cigire/pipára gondolsz.

Ezt kvázi ugyanazért szívják , mint régen a cigit. Egyrészt a nikotin ellazító hatása miatt, másrészt a mai emberek szemébe az, ha valaki 5 percig bámul maga elé, azt mindenki hülyének nézné. De ha cigivel teszi ugyanezt, akkor nem hülye, csak cigizik. Így lazítanak a modern emberek. Ráadásul ugye a munkaidőből is majd 1 plusz órát le lehet csalni egy -egy cigivel. És ha már ott megszokja, hogy óránként szívogatja, akkor ha nincs a munkában , akkor is csinálja.

Sokadrészt, szeretik a nők (a normálisabbja), ha van valami a szájában, erre mondta egy haverom anno, hogy "amelyik nő cigizik, az otthon is cigizik" .

#1508219 TrendMan

Egy ideje tíz nőből hat ugyanolyan 'pipát' szívogat és füstfelhőbe burkolózik.

Miért néz ki úgy a nők többsége manapság, mint egy mini Maigret-felügyelő(nő), aki épp egy rejtélyt készül megoldani?

MataHarik akcióban

#1508021 matgab Előzmény: #1508019

Krétán volt, ha jól emlékszem Hersonissosban volt a buli, de ez már tényleg kb 20 éve volt...:-) Szalad az idő. Azóta már a bombázó is biztos megcsúnyult...:-)

MataHarik akcióban

#1508019 TrendMan Előzmény: #1508015

Melyik országban/városban kell felbukkanni és melyik bárban, hogy az emberrel ilyesmi történjen?

;-)

MataHarik akcióban

#1507990 matgab Előzmény: #1507971

Bárcsak már engem is támadnának ilyen orosz és kínai dekoratív kiscicák a titkaimért.

Egyszer volt egy orosz bombázó csaj, aki anno egy nyaraláson felszedett engem egy egy éjszakás kalandra.

Szinte nem is hittem el, hogy mi történik velem, mert mikor megláttam a szórakozóhelyen messze ez a csaj volt a legszebb.
A szórakozóhely közepén volt egy bárpult és épp két litván csajjal hetyegtünk a haverommal, amikor a pult túloldalán észrevettem ezt az orosz csajt a barátnőjével. Ahogy ránéztem, odaintett nekem.

Én először néztem, hogy biztos valakinek mögöttem int, de nem volt mögöttem már senki és mutatott, hogy igen , menjek oda.

Csapot papot otthagytam (haverom és a litván csajok épp mosdóba mentek ki) és odamentem az orosz csajhoz, aki egy rövid bemutatkozás után lebaszott, hogy mit hetyegek ilyen litván ribikkel és miért nem megyek oda hozzá.

Ittunk egy piát (közben a barátnője eltűnt) és mondta a csaj, hogy menjek fel hozzájuk az apartmanjukba. Hogy menjünk? Hát mi autóval jöttünk és én vezettem volna haza, ezért eddig nem ittam ezen az egy italon kívül semmit, ezért bevállaltam, hogy vezetek én. Viszont a csaj is ivott már és nem tudta megmondani, hogy pontosan merre laknak. Visszavittem az autót, megtaláltam a haverom, odaadtam neki a kulcsot és fogtunk egy taxit, aki elvitt egy luxus lakóparkba.

Na mondom, ha az a vége, hogy a fél vesém kioperálják- ez a nő úgy néz ki, hogy még ezt a kockázatot is megéri vállalni.

Kicsit iszogattunk (itt már majdnem biztos voltam benne, hogy belekevernek valamit a piámba és egy kis sebbel a hasam felett ébredek valahol) és dumálgattunk még a medencéjük partján, ahol elmondta, hogy az előző pasija NHL játékos volt , ő meg modellkedik Novoszibirszkben (erre emlékszem már csak ennyi sok év távlatából).

De a végén nem sebbel ébredtem, hanem hajnalig fent voltunk és reggel távoztam.

Nagy kockázat , nagy sztori volt (kis szürke életemben), nem is akartam elhinni , hogy velem történik. De információt nem szedtek ki belőlem ... :-) (Mármint max genetikai infokat, annak is nagy az adattartalma).

Vajon mit hallhatott a jó ember?

#1507930 TrendMan Előzmény: #1507924

Nyilván nem ismerem őket elég jól, de amennyire igen, abból le tudom szűrni, hogy ha a nők egy bizonyos kényelmi fokot elértek, abból soha nem hajlandók visszalépni.

Hacsak nem jön valamilyen világégés, ahol senkinek nincs választása.

Tehát a szoba-konyhás szaporulatot el lehet felejteni.

#1507924 matgab Előzmény: #1507882

Te sem ismered még elég jól a nőket! :-)

Bármi ami az érdekük , vagy főleg a kényelmük ellen lenne, azt meg tudják magyarázni, hogy miért nem lehetséges.

Mintha városban nem nőttek volna fel eddig is gyerekek. Vagy mintha nem nőttek volna úgy fel generációk, hogy egy szobában lakott vagy 5-10 ember. Sőt így szexeltek közben, hogy a gyerekek ott aludtak velük/mellettük az ágyban. Aztán mégis felnőtt mindenki, sőt jobban szaporodott az emberiség.

Nem is olyan régen még a panelek kezdetéig is simán egy család egy darab szobakonyhás lakásban laktak.

Nem a zöldövezeten múlik a gyerekvállalás.

#1507904 TrendMan Előzmény: #1507902

Akkor ezt a zöldövezetes kérdést simán meg tudod kérdezni tőlük, hogy erről mit gondolnak :-)

#1507896 TrendMan Előzmény: #1507894

Észrevetted te is, hogy ha egy nőtől megkérdezed, mit gondol valamiről, akkor nagyon rejtélyes lesz és úgyse kapsz választ?

Ez miért lehet?