Regisztráció Elfelejtett jelszó

MataHarik akcióban

matgab Előzmény: #1507971

Bárcsak már engem is támadnának ilyen orosz és kínai dekoratív kiscicák a titkaimért.

Egyszer volt egy orosz bombázó csaj, aki anno egy nyaraláson felszedett engem egy egy éjszakás kalandra.

Szinte nem is hittem el, hogy mi történik velem, mert mikor megláttam a szórakozóhelyen messze ez a csaj volt a legszebb.
A szórakozóhely közepén volt egy bárpult és épp két litván csajjal hetyegtünk a haverommal, amikor a pult túloldalán észrevettem ezt az orosz csajt a barátnőjével. Ahogy ránéztem, odaintett nekem.

Én először néztem, hogy biztos valakinek mögöttem int, de nem volt mögöttem már senki és mutatott, hogy igen , menjek oda.

Csapot papot otthagytam (haverom és a litván csajok épp mosdóba mentek ki) és odamentem az orosz csajhoz, aki egy rövid bemutatkozás után lebaszott, hogy mit hetyegek ilyen litván ribikkel és miért nem megyek oda hozzá.

Ittunk egy piát (közben a barátnője eltűnt) és mondta a csaj, hogy menjek fel hozzájuk az apartmanjukba. Hogy menjünk? Hát mi autóval jöttünk és én vezettem volna haza, ezért eddig nem ittam ezen az egy italon kívül semmit, ezért bevállaltam, hogy vezetek én. Viszont a csaj is ivott már és nem tudta megmondani, hogy pontosan merre laknak. Visszavittem az autót, megtaláltam a haverom, odaadtam neki a kulcsot és fogtunk egy taxit, aki elvitt egy luxus lakóparkba.

Na mondom, ha az a vége, hogy a fél vesém kioperálják- ez a nő úgy néz ki, hogy még ezt a kockázatot is megéri vállalni.

Kicsit iszogattunk (itt már majdnem biztos voltam benne, hogy belekevernek valamit a piámba és egy kis sebbel a hasam felett ébredek valahol) és dumálgattunk még a medencéjük partján, ahol elmondta, hogy az előző pasija NHL játékos volt , ő meg modellkedik Novoszibirszkben (erre emlékszem már csak ennyi sok év távlatából).

De a végén nem sebbel ébredtem, hanem hajnalig fent voltunk és reggel távoztam.

Nagy kockázat , nagy sztori volt (kis szürke életemben), nem is akartam elhinni , hogy velem történik. De információt nem szedtek ki belőlem ... :-) (Mármint max genetikai infokat, annak is nagy az adattartalma).