Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

állampolgári egyeztetés dacára

#1507707 matgab Előzmény: #1507675

A politikusoknak csak egy számít, hogy le tudják nyúlni a pénzt. A szocikra az volt a jellemző, hogy ami volt , azt eladták bagóért, cserében eltették a baksist. Még lopni is lusták voltak gyakorlatilag.

A Fidesz és most Karácsony is úgy látszik rájöttek, hogy sokkal több pénzt lehet lenyúlni akkor , ha egy kicsit építenek is és az építkezés pénzét is lenyúlják meg a támogatásokat is lenyúlják.

Ezért találja ki Karácsony azt, hogy a Deák tér és a Lehel tér között legyen villamos. Hiszen amúgy ezen az útvonalon minden normális ember a 3-as metróval közlekedik (ha az jár).

De mivel az EU ad pénzt villamosra, amit le lehet nyúlni, ezért megcsináltatja majd haveri kiéhezett, évek óta szenvedő ellenzéki holdudvarba tartozó cégekkel és majd - a lakosságon kívül - mindenki boldog lesz újra!

#1507678 TrendMan Előzmény: #1507677

Ha lebontják a felüljárót, akkor talán elfér két sáv.

De most őszintén: Pont azon a nyomvonalon, ahol a metró is halad minek egy korábban elbontott villamost visszaépíteni?

És ki fog Újbudáról átzötykölődni Angyalföldre, meg vissza kétszer egy órában, miközben van több, gyorsabb opció is?

Eközben Újbudáról Dunakeszi gépjárművel gyakorlatilag megközelíthetetlen lesz, illetve jóval több idő kell majd hozzá.

#1507677 Koffein Előzmény: #1507675

Csodás :)

Szóval, marad egy egy sáv az autóknak.. még nagyobb dugók, még nagyobb légszennyezettség... :))

Köszi polgi!!

Megint jönnek, bolondoznak ..

#1507432 matgab Előzmény: #1507413

P+R-ben egyetértünk az kellene. Úgyis van jó pár bevásárlóközpont ami döglődik, milyen jó kis P+R-eket lehetne csinálni belőlük.

#1507417 Koffein Előzmény: #1507406

Megmondták a zöldek, P+R parkoló nem a jövő. A jövő, a kitiltás, még több sétálóutca..

#1507413 Bendeguz Előzmény: #1507405

Egy-egy blokk lenne olyan, hogy egy utcan be, aztan onnan szet a tobbibe, mint a tudoben a horgok. Mint az amcsi agglomeracios kistelepulesek. ott sincs semennyi atmeno forgalom a csaladi hazas lako reszben.

P+R is nagyon kene, engem nem zavar a napi 500 Ft, de ejszaka se legyen mar tobb, mint 500. Ha bemegyek Pestre hosszu hetvegezni, ne huzzanak mar le, amugy is van havi berletem.

#1507406 TrendMan Előzmény: #1507405

Lehet ám, hogy néhány nagy, ingyenes P+R parkoló sokat lendítene a helyzeten.

Ahol én lakom, onnan is már csak tömegközlekedéssel megyek be Pestre és ez nagyon jó így.

Viszont a P+R parkolók valahogy soha nem épülnek meg, vagy nem úgy, ahogy kellene.

#1507405 matgab Előzmény: #1507392

Hát akkor ha mind zsákutca lenne, az nem tudom hogyan tudna működni.

Viszont valamiféle dugódíj egyfajta kvótával egybekötve (hogy ne az legyen, hogy a gazdag annyit jár be amennyit akar, a csóró meg ne autózzon helyzet alakuljon ki, ezért kellene kvóta is) azt egyre inkább bevezetendőnek látom.

Bár így, hogy nem kell autóznom Pesten és Budán is csak mellékutakon- így egész jónak érzem az autós közlekedést. De ha átmegyek Pestre, akkor idegbajt kapok nap közben, annyira nem lehet közlekedni.

#1507392 Bendeguz Előzmény: #1507391

Az is hatalmas előrelépés lenne, ha ezek a mellékutcák mind zsákutcák lennének, nem lenne átmenő forgalom, csak aki direkt oda akar menni, az pöfög.

#1507391 matgab Előzmény: #1507267

Én azt nem értem, hogy az Andrássy út körúton belüli részét miért nem csinálják meg sétáló utcának, ahol max a BKV (és áruszállítás járhatna. Annyira menő lenne...

#1507270 Koffein Előzmény: #1507267

Csodálatos lesz :)

Imádom, hogy nyugat akarunk lenni, a nélkül, hogy először a feltételeket biztosítanánk.. mindegy is, e van, majd lesz valahogy..