Ezek a cikkek csak kapargatják a felszínt.
Az igazság az, hogy a férfiakra sokkal nagyobb teher hárul , mint amit a mainstream média bármilyen formában elismer.
Eleve biztosítani kell a család részére az anyagi hátteret, hiszen ha a nő szül mondjuk 2-3 gyereket, az kb. 5-10 év minimum, hogy kiesik a nő fizetése, de 2 gyereknél már a többség nem tud visszamenni 8 órába dolgozni még vagy 10 évig.
Közben olyan mennyiségű stresszt kap a nőktől a férfi a házasságban (gyerekkel, mert onnantól fogva érzi magát a nő biztosítva), hogy az önmagában 10+ évvel rövidíti meg a férfiak életét. Mármint azon férfiak életét, akik nem épp a feleségüket és családjukat letojva csajozgatnak valahol mellékesben.
Én nem ismerek olyan férfi nő kapcsolatot, amire azt mondanám, hogy jól ismerem belülről , gyerek(ek) is vannak és a nő az ne sárkányosodott volna el. Ne basztatná valamiért mindig a férfit, ha kell ha nem.
Ennél már csak az tud rosszabb lenni, amikor megérik a döntés és elválnak. Na akkor aztán elkezdenek tombolni a nők és mindent magukénak követelnek, amit a magyar elnőisedett bíróságok készségesen ki is szolgálnak. A legtöbb ilyen bírósági ügyben , amit a nő kijelent azt tényként fogadja el a bíróság, a férfi meg minusz 100-ról indul és mindent bizonyítania kell, hogy tényleg az történt , amit mond. A nő amit mond, az szent igazság és csak akkor mondja a bíróság, hogy ez nem igaz, ha bizonyítékokkal cáfolják. De ha több ilyen dolog is kiderül, hogy a nő hazudik, az sem változtat a bíróság hozzáállásán, a nő amit mond azt az ötödik megcáfolt hazugság után is igaznak ismerik el , míg a férfiaknak minden alkalommal szinte onnan kell indulni, hogy szerezzen a hatóságtól egy igazolást, hogy egyáltalán tényleg ő az apa.
És utána nyilván a férfi mehet a közös lakásból az albérletbe és fizetheti a gyerektartást is, közben a gyerekeket alig láthatja vagy egyenesen ellene vannak nevelve.
Persze tudom vannak kivételek is (biztos, hogy Kawabazsyéknál is teljesen más a helyzet), de én csak azokról a barátaimról tudok nyilatkozni, akiket tényleg jobban ismerek és őszintén tudnak beszélni a problémáikról.