Gondolkozom egy citromsárga háromszög kis "b" hullámon.

Igen. A napos rést akarják zárni. Macis
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a remek chartokat Lenthor!
Csak akkor mehetünk fel a C/ii hullámban, ha a nagy „B” hullám már befejeződött. Lehetséges, hogy a „B” hullám még nem fejeződött be, és akkor megcélozhatnánk a 61,8%-os Fib-et 21 570-nél, és csak ezután kezdődne a „C” hullám.
https://www.tradingview.com/x/7y7Lfneo/
Ezt még belelátom.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a remek chartokat, gondolatokat Lenthor!
Figyeljen mindenki 9 órás nyitásra. (XETRA)
Még nem láthatott senki ilyet.
A tegnapi záróárfolyamhoz képest ilyen magas nyitás és rés nem volt. Még lefelé sem láttunk ilyen nagy rést, nemhogy felfelé.
Arra figyelni kell, hogy a Xetra még nem csinálta meg a "B" hullám kívánt szintjét. Lehetséges 9 óra után egy felpattanás. (21.500-21.570)
Sziasztok, jó reggelt!
Nem mondom, hogy meg fog történni. Ez inkább vágyálom.
Csak óvatosan! Jó lenne egy öt hullámos "C" lefelé. Még ki kell várni az "i" hullámot, hogy utána lehessen következtetni a további hullámokra.
Ha ezeket ezért nem kaszálja el az amcsi tőzsdefelügyelet, akkor az a szervezet nem más mint egy gittegylet. Jellemzően a kisbefektetők pénzét lopták és égették el.
Isteni szerencse, hogy a sok tanulópénz árán türelmesen vártam a long beszállóra és nem hintáztattak be a short poziba. Így ennek ellenére sem bánom, hogy kimaradtam ebből a váratlan emelkedésből.
Szerintem már legyártották azt a lövedéket ami nemsokára keresztezni fogja Trump testét.
Ezalatt a pár nap alatt nagyon-nagyon sok ember szegényedet el és került a vesztesek oldalára.