Minden lehet. Lehet, csak teszteli a piacot.

Minden lehet. Lehet, csak teszteli a piacot.
Lehet, hogy Trump még nem végzett a tőzsdei műveletekkel, amikor alkalmazottja félreérthető módon fogalmazott a vámtarifák 90 napos felfüggesztéséről?
Az EU a jövő hét keddétől tervezi az acél- és alumíniumimportra kivetett amerikai vámokra vonatkozó első megtorló intézkedéseket az egyesült államokbeli termékekre, például farmerekre és whiskyre kivetett különleges vámok formájában. Május közepétől további vámokat vetnek ki az amerikai mezőgazdasági és ipari termékekre annak érdekében, hogy az Egyesült Államok ismét tárgyalóasztalhoz kerüljön – jelentette Maros Sefcovic uniós biztos.
Nekem nem is jöhetett volna jobbkor az álhír. Nem győztem zárni a longokat, mert felfelé vártam. Még magasabban is tudtam zárni, mint ahogy vártam.
Holnap a Fehér Ház tagadni fogja, hogy ma álhírek érkeztek volna.
Ha-ha-ha. Közben nagyon sok befektetőnek ég el a pénze!
Sziasztok!
Nagy kilengések, furcsa hírek. Miért nem Trump áll ki véleményt mondani. Majd cáfolatok. Talán a regggeli capituláció után, egy kis nyugalom jön. Köszönöm a chartokat Lenthor!
Visszatértünk az álhírek előtti szintre, és újrakezdtük, de lassabban?
A Fehér Ház cáfolta a vámok 90 napos halasztásáról szóló hírt, a piac egyből le is fordult.
Két nappal ezelőtt fogadtam volna, hogy Trump néhány napon belül felfüggesztheti a vámokat.
Kevin Hassett, a Fehér Ház gazdasági tanácsadója egy interjúban elmondta,
hogy Donald Trump elnök a vámok 90 napos befagyasztását fontolgatja Kínán kívül minden országban.
Ursula von der Leyen világossá tette, hogy az EU nyitott a tisztességes alkura, de kész nagyon kemény megtorló intézkedésekre is, ha Washington nem hajlandó megmozdulni.
Trump amerikai elnök szerint az amerikai gazdaság javulóban van és itt az ideje, hogy a Federal Reserve csökkentse a kamatlábakat.