Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1505874 Lenthor Előzmény: #1505873
  • A kereskedő számára az lenne az ideális, ha a halálkereszt a lehető legközelebb jelenne meg a lefelé irányuló mozgás kezdetéhez. Ebben az esetben viszonylag kis veszteségekkel kiléphet egy meglévő long pozícióból , ugyanakkor viszonylag korán short pozíciót építhet ki , hogy az árzuhanás kezdetén az árak esésére spekuláljon.
  • Ha azonban a halálkereszt csak a lefelé irányuló mozgás végén következik be, az lényegesen kevésbé alkalmas trendforduló jelzésre. Nos, egy kereskedő, aki ezen a grafikonon cselekszik, túl későn lépne ki korábbi pozíciójából, és csak akkor nyitna új short pozíciót, amikor a lefelé irányuló mozgás már a végéhez közeledik.

dax

#1505873 Lenthor Előzmény: #1505872

A tőzsde halálkeresztről beszél, amikor két mozgóátlag vonala keresztezi egymást a diagramon. A Halálkeresztnél a két átlag rövidtávja a hosszabb távú átlag alá esik. A kifejezést különösen gyakran használják az 50 napos átlaggal és a 200 napos átlaggal kapcsolatban. Ebben az esetben halálkereszt akkor következik be, amikor az 50 napos vonal a 200 napos vonal alá esik . A halálkereszt hosszú távú csökkenő tendenciát jósol.

dax

#1505868 Lenthor Előzmény: #1505866

Már túlment azon, amire gondoltam. Brutális esés. A nagyok szépen kiszálltak a longjaikból és szép számmal nyithattak shortokat.

Sortokkal követtem szépen én is. 21.000 környékéig követtem is, de ott már türelmetlen voltam és visszavettem. Nem kellett volna, de így is szép volt. Hamarosan figyelni kell, mert nem eshet a végtelenségig. Egyelőre nem tudom, hogy honnan kellene longot nyitni.

Naposon:

EMA(200) 20.340

SMA (200) 19.950

dax

#1505863 Lenthor Előzmény: #1505862

Ez valószínűleg nem tetszett a piacnak: Kína további 34%-os vámot jelent be az amerikai árukra. 1 perce