Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Egyébként ez nem egészen…

#1504212 TrendMan Előzmény: #1504201

Egyébként ez nem egészen igaz, Olaszországra kattintva tényleg kereshetővé válik.

Toscanara kattintva megjelenik egy rövid lista arról, hogy mely pénzintézet mit finanszíroz és olyasmit látok, mint --> Microcredit kisvállalkozások számára ettől meg ettől a pénzintézettől.

Ebben az esetben tehát kisvállalkozások számára biztosított hitelről van szó.

Most arra tippelnék, hogy a nulla értékre változó országok adatai még nincsenek feltöltve vagy valami hasonló.

Ez a honlap biztos valam…

#1504201 matgab Előzmény: #1504197

Ez a honlap biztos valami EU-s pénzből készült. Olyan is.

Nem tudjuk hogy miről szól, de bármelyik országra rákattintunk, amin van egy szám, abból nulla lesz...

:-)

Érdekes, nem tudom ez mi…

#1504200 Koffein Előzmény: #1504197

Érdekes, nem tudom ez mit jelent. Cseheknél kidob kettőt, németeknél 310 jelenik meg, de tartományonként pár darab jelenik meg összesen 44, olaszoknál is 290 jelenik meg és ha tartományokat számolom 80..

Ez nem tudom mit jelent, valami magyarázatot odatehettek volna.

Nagy vagy, hogy ennek íg…

#1504197 TrendMan Előzmény: #1504192

Nagy vagy, hogy ennek így utánanéztél.

Érdekes, hogy ahogy rákattintok egyik vagy másik értékre, (pl. Románia 132), elindul a homokóra és utána kidobja, hogy ott is nulla és Magyarországra ráírja: 91.

Rejtélyes.

Legyünk őszinték magunkh…

#1504192 Koffein Előzmény: #1504191

Legyünk őszinték magunkhoz, azt se tudjuk, hogy mire ad forrást az EU, meg hogy hol lehet utánanézni... én se tudtam, csak most rászántam kb 10 percet és elkezdtem nézegetni az eu oldalát..

Ahogy nézem ezektől esünk el, vagyis országosan 0 azaz nulla nyitott pályázat van... térkép is van, csodásan néz ki a nagy nulla...

https://youreurope.europa.eu/business/finance-fund...

Nem vagyok benne egyébké…

#1504191 TrendMan Előzmény: #1504162

Nem vagyok benne egyébként biztos, hogy ezek az EU-s céltámogatások mennyiben alkalmasak olyasmire, mint az oktatás, az egészségügy, tömegközlekedés vagy utak vagy akár a vállalkozások versenyképességének fellendítése.

Még nem voltam pályázatíró, azt is el tudom képzelni, hogy vagy erre nem vehetők fel vagy olyan szakértelem kellene hozzá, ami nem áll rendelkezésre.

Szóval ezért nem verseny…

#1504187 Koffein Előzmény: #1504168

Szóval ezért nem versenyképesek a nemzet vállalkozói... így hogy hagyjuk le az osztrákokat, ha a románok kanyarba előznek? :))

Hát nem látjátok a repte…

#1504168 matgab Előzmény: #1504160

Hát nem látjátok a reptereken a luxus magángépeket?

A kikötőkben a luxus yachtokat?

Hát honnan lennének ezek, ha nem lennének EU-s pénzek??

Igen, én se nagyon látok…

#1504162 Koffein Előzmény: #1504160

Igen, én se nagyon látok semmit... az egyszerű ember, mint amilyenek mi is vagyunk, abból tudja leszűrni, hogy jól gazdálkodnak-e, milyen az oktatás, egészségügyi ellátás, tömegközlekedés, és az utak állapota... a többi bla bla...

Lehet ám, hogy ebből a p…

#1504160 TrendMan Előzmény: #1504158

Lehet ám, hogy ebből a pénzből nem (sem?) épült volna semmi értelmes, csak mondjuk lombkoronasétány, lombkoronasétány és lombkoronasétány.

Legalábbis nem látom, hogy a korábbi pénzekből milyen értelmes folyamatok indultak el? (De lehet nekem nincs kellő rálátásom?)

100 dodos aranyeladás

#1504086 Spade Előzmény: #1504085

Surányi mi ? Ha Ha Ha suri egy dologhoz ért hogyan kell 100 dodoért elpattintanii a zaranyat :)

Most jön a fordulat

#1504025 TrendMan Előzmény: #1504014

Nekem erről egy bizonyos diktátor második vh-ús csodafegyvere jutott eszembe.

Na meg az, hogy ha valami működik, akkor az a nagy vezetőnek köszönhető, mert ő egy zseni, ha meg nem működik, akkor az egy olyan nehézségű feladat volt, amely adott körülmények között megoldhatatlan volt.

A megmondóember rámutat a felelősökre, de soha nem ő lesz a felelős:

https://index.hu/gazdasag/2024/12/22/forint-dollar...