Semmi hír, Csányi nem azt mondta, hogy őszre már lesz infó, hogy sikerrel jártak-e, vagy sem? :)
Rákeresve utolsó infó június... ennyire megy a fight az unicredittel? :)
Semmi hír, Csányi nem azt mondta, hogy őszre már lesz infó, hogy sikerrel jártak-e, vagy sem? :)
Rákeresve utolsó infó június... ennyire megy a fight az unicredittel? :)
Balti államoknál OTP ne tud bevásárolni , részvény visszavásárlás
Úgy néz ki, hogy idén elakarják lőni a 60milliárdot... 15milliárd maradt... kb nov elejétől kezdték a megszokottól eltérően duplázni a tétet...
MACD csúcson, talán 2021ben volt ezen a szinten, RSi, ugyanez, nagy kitárazásra nem számítanék, de egy 20e környéki visszajövetel még benne lehet, vagy az alánézés... ezen talán csak az tudna javítani, ha Luminor bankvásárlásról jönne pozitív hír...
53 milliárd huf megy a feketelyukba... sitty sutty, volt nincs...
Hohóó, Itt hamarabb meglesz a 25-30k range mint gondoltam. Úgy éz ki valami alap vagy nagy vevő zsákolja... ANY dettó ugyanez.
Csodásan indul a hét https://invst.ly/17cgl9
Új ATH 19600 fthttps://invst.ly/174pqd
Asszem, ha áthúzzák 19200-on nyílik a tér s célkeresztbe kerül 19590, s ha azt is megugorja, irány a csillagos ég és azon is túl...
inkább BUX longot tartogattam idén a tőke áttétele miatt. De most épp Shortban vagyok, hátha fog esni egy kicsit .
már 15k-nál azt mondtam, hogy az OTP , ha véget ér ez az ukrán orosz háború, akkor simán 30-45k közelében lesz. De még háborúsan is lehet simán 30k, ha egy bullosabb nemzetközi év jön.
előreláthatólag magasabb osztalék jöhet jövőre, és a Luminort bukni fogják, mert nem vagyunk kívánatosak a nyugati világban...
Ha nem tudják elkölteni, akkor mondjuk visszaoszthatnának a társadalomnak belőle, pl. támogathatnák a közegészségügyi ellátást, az oktatást, a MÁV megújítását stb ...
Nem lehet, hogy a magánszféra túlnyerte magát?
Újabb 60 milliárd, amit 2025. május 15-ig kell elkölteni...
Ez ennyit jelentett napi forgalomba
Ennyi volt, itt a vége, fuss el véle...
A mai nappal valószínűleg ellövik az utolsó töltényeket a 60milliárdos keretből... kb 360millió maradt, ami kb 20e db rv-re elég... +/- néhány darab...