Ez a produkció azt demonstrálta, hogy tele a fideszes arcok gatyója... ilyen szintre még egy ellenfélnél sem alacsonyodtak le..
Lehet magyarázni, így, vagy úgy, a kicsi ránőtt a nagyok nyakára..
Ez a produkció azt demonstrálta, hogy tele a fideszes arcok gatyója... ilyen szintre még egy ellenfélnél sem alacsonyodtak le..
Lehet magyarázni, így, vagy úgy, a kicsi ránőtt a nagyok nyakára..
Nem nézet ki részegnek. Megnéztem a produkciót, elég kínos volt az egész, MP próbált különböző szavakat bedobni, hogy tereljen, meg majd lehessen kibontani ezeket a szálakat... nem hülye gyerek... az is látszott, hogy MP az első percekben megijedt, nem tudta hova tenni, kellett egy kis idő, mire a szerepébe került...
Én nemtom h mi lesz ennek az afférnek a hatása, de a kérdés az h mi az ami nem igaz abbol amit Menczer mondott magyipetinek. Sztem minden igaz hiába próbál terelni a magyipeti meg a telex. Egy biztos h magyipeti meg se próbálta a nadrágszíjjával megkenni Menczert meg cáfolni sem amit mondott,. Inkább probált összetöpörödni egészen magzatpózba, nagggyon száni volt Elég lesz a választás elött ezt meg a teleszart gatyában tántorgást feltenni.a plakátra. És még gyurci be sem indult pedig ö az életéért küzd.majd. A fidesz sztem nem fogja kikaparni neki a gesztenyét.különösen h továbbra is aztat hiszem h petyát rogán vagy más korifeus találta ki. Lehet h akár Menczer, és jót röhögtek az előadás után .-
Azért az jó vicc hogy az a magyipetya részegezi le Menxzert aki teleszart gatyában tántorgott nyáron a dízsi elött És abban is van valami vicces h az akarja az intézeteket látogatni aki a saját gyarekeit akarta.oda beadni büntiből.
azért kiváncsi vagyok ki volt az őrült a Fidesznél , aki azt hitte ez a Menczer akció szavazatokat hozz............
Nem az a baj , hogy Menczer illuminált volt . Hanem hogy ezt is tudják róla , mint Szájer esetén is és ő is nemzeti keresztény alkoholista.
Elég szánalmas akció volt Menczertől: https://telex.hu/video/2024/12/03/magyar-peter-men...
Napi sorozatnak jó, h erről beszél a nép, és addig sem figyel arra, hogy fos gdp adat, infláció van/lesz, euró gyengül, iskolák, kórházak, tömegközlekedés, utak rohadnak széjjel...
Ebből nem tudom, hogy lesz pozitív nulla Q4re :)
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241203/megjott...
A mai részletes adatokból már azt is látjuk, hogy a harmadik
negyedéves visszaesés hogyan állt össze. Amikor ennyire gyenge a
gazdasági produktum, nem meglepő, hogy sok szépet nem látunk a mélyebb
betekintéskor sem. A termelő szektorok mindegyike gyengébben teljesített,
mint egy évvel korábban, egyedül a szolgáltatások vérszegény, 1,9%-os
növekedése mentett valamit az éves összevetésben. A felhasználási
oldalról nézve a fogyókúrán lévő költségvetés a közösségi fogyasztást
húzta vissza, a beruházási lufi kipukkanása pedig az bruttó állóeszköz
felhalmozás zuhanását okozta. A háztartási fogyasztás hozta a 4,2%
növekedést, de megjegyzendő, hogy míg korábban az első két negyedévben
is hasonló indexeket láttunk, azokat a KSH most visszahúzta, vagyis visszatekintve már nem olyan szép a fogyasztási dinamika, mint korábban gondolhattuk.

Nagyon nagy podcast és nagy márton egy zseni. Megértettem h miért támogatják a kisebb cégek felvásárlását. Azért mert a nagy multik termelékenysége duplája a kis magyar cégekének-. Tehát egyesülniük kell h versenyképesek tudjanak lenni. Itt is kijön h pogácsa fogalmatlan aszondja az egyesülés nem növeli a termelékenységet. (mintha pogácsa a közgáz órák feléről hiányzott volna a zegyetemen) Tehát nem a lófaszt úgy hívják h mérethatékonyság. Márton le is vezette h a magyar cégek egyesülése növeli a termelékenységet a szinergiák miatt is. És ezeket támogatják állami és fejlesztési banki szinten is ha jó üzleti tervet tesz le. Tehát igazából így zárkózhat fel a magyar ipar a termelékenységben a világhoz. Aszondja csak az egyesülés révén a külföldiekkel való versenyképességi 100% gapből számításai szerint 60% eltünik. Csak ezzel az aktussal. Tehát támogatják a konszolidációt opus,4ig,bonafarn stb. Persze ez ellenérzéseket kelt h mindent beharácsolnak, a nerben, de igazából nincs más út. Ez nyugaton is lejátszódott csak már rég volt és nem emléxik rá senki. És még sok miindent megviilágított nagyon érdemes meghallgatni néha pogácsa beleokoskodott soxor ráadásul faszságot. Szal nagyon ajánlom egyébként
Odáig hallgattam h pogácsa azt mondja h a háboru már nem hat a mo gazdaságunkra., Nem a lófaszt,. az embergók megfektették a német ipart mert a legnagyobb piacaik a zoroszok voltak, (százezrével állnak az eladhatatlan zótók a német raktárakban.A német zuhé meg a magyart is leülteti mert beszállítók vagyunk Pogácsa sztem egy idiotra hülye.
Monnyuk akkor reggel az egész vonalon nem ment a metro egy katasztrofa volt az is totális fejetlenség mindenhol lézert ezért miskolcon megcipőznék tutira és ugye egyébként soxor nem csak a sáladat viszed a kezedben, ugyhogy....
Érdekes trend, bár az embernek nincs kedve nevetni:
https://telex.hu/kult/2024/12/01/demeter-szilard-m...
Vajon lesz rend a teremben, ha egy muzeológus foglalkozik a gyerekkel?
Nem kapott bizalmat, igazán esélye sincs 'nagyot dobni'.
Egyébként qrva nagyot csalódtam vitézyben, jó javaslatokat uj programok felvetését és ezek melletti lobbizást a közgyüliben vártam már a zelején. Ehelyett max arról beszél h mit kéne csinálnia szerinte lézernek, de ez meg ki a faszt érdekel ahhoz képest h a dolgát végezné? budapestről tehát semmi ami pedig a magyar közlekedés rákfenéje. Sajnos lassan ugyanolyan szar lesz mint karogeri, csak annyival jobb talán h legalább nem akadályozza a közlekedést. De ezért igazán kár volt rászavazni.