Biztos sokkot kaptak sokan, Habeck is remegő hanggal adott interjút... felkészül Ursula...
Lehet örömködni, de nekünk is szar lesz.. annyi, hogy a nyomás csökkenhet donvétó körül..
Biztos sokkot kaptak sokan, Habeck is remegő hanggal adott interjút... felkészül Ursula...
Lehet örömködni, de nekünk is szar lesz.. annyi, hogy a nyomás csökkenhet donvétó körül..
Na ennyit erről Trumpi átlépte (előzetes adatok szerint) a 270 elektort (éppen most 277) űgyhogy présember mehet haza remélem viszi haza felhízlalt influenszer csapiját és mossmár nem állami pénzböl hanem a zsebéből fizeti őket. A hóna alá csapva elviheti lakatmárkit meg magyarepetykot is jó lesz neki otthon hátvakargatónak persze Ursulának meg manfrinak lehet nagyon fognak hiányozni
Cramer azt mondja, hogy a spekik kamala győzelmére számítanak... inverz Cramer szerint ez azt jelenti hogy Trump már nyert is... lássuk mit dob kocka.. :))
Kamala nem ment el Roganhez, elment helyette Musk...
Mike Tyson Trumpra szavaz, s ha nem értesz vele egyet, akkor mit teszel? :)))
majd elvitték és legyilkolták...
én is néztem, Irak jobb helyen van, mint mi. Irán egy szinten olaszokkal, horvátokkal, lengyelekkel meg ausztrálokkal? Érdekes ez a gallup felmérés..
Szomália és Uganda egy szinten kis hazánkkal?
Azt mondják kínai kivitelező volt, kínai minőségi sztandardok alapján...
"egyes helyeken úgy spóroltak a betonnal, hogy cementeszsákokat gyűrtek a kérdéses márványelemek mögé"
mondja Jamie Dimon: https://www.portfolio.hu/global/20241031/kimondta-...
A harmadik világháború elkezdődött. Már zajlanak olyan csaták, melyeket egyszerre több országból irányítanak”
– mondta Jamie Dimon a Newsweek cikke szerint.
Hozzátette: a háborús kockázatok csökkenhetnek a jövőben, de ennek ellenkezője is megvalósulhat.
Majd beszélek a kockázatokról, ha rosszul alakulnak a dolgok. Olyan forgatókönyveket vizsgálunk, hogy sokkot kapnának. Nem is szeretném ezeket részletezni” – mondta a JP Morgan feje.
A média sem tudja mi fog történni, de kidolgoznak előre forgatókönyveket, hogy bármi is történik, egyből tudjanak reagálni, mintha profik lennének.
Legalábbis én így hallottam, van tehát min, egy Harris nyert forgatókönyv és még egy Trump nyert forgatókönyv min.