Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hasítunk, kanyarba előzünk

#1503111 Spade Előzmény: #1503104

mindig is azt modom h a Gdp a legfontosabb adat úgyh ez egy szar adat volt. Az inflációhoz kötött adózás meg sztem egy faszság, bár ha az inflációban érdekeltek (kisker láncok, energia cégek stb) azzal fenyegetettek h magasabb lesz adójuk akkor van benne ráció

Inflációkövetó adózás

#1503109 TrendMan Előzmény: #1503105

"A közleményük szerint az adóemelések megállapítása nem függhet a Központi Statisztikai Hivataltól. „Korai még lustaságból automatizmusokat alkalmazni, mert az adóemelés az adóemelés, ahol hatástanulmánynak és társadalmi egyeztetésnek lenne helye. Az adóemelést nem generálhatja a KSH! Ezért az MKOE tiltakozik a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján megállapított adómértékek ellen!”"

#1503104 Koffein Előzmény: #1503096

Úgy emlékszem, mintha valami olyasmit beszéltünk volna, hogy szar a gdp, nincs fogyasztás, de megtakarítanak.. :)

#1503097 TrendMan Előzmény: #1503096

Az az adat most helyreállt? Hát nem is tudtam.

Linkeljél már valamit, az úgyis jól megy.

#1503096 Spade Előzmény: #1503090

ne viczeskedjetek már, a multkor/nyáron még a lakossági fogyasztási adat volt az überfasza gazdasági adat ezt idézgettétek heti 3x és a gdp nem ért semmit, mostmeg a gdp lett a király ezt idézgetiitek, a lakossági fogyasztás meg szart se ér ? El kéne talán dönteni h miafasz van Vagy csak himbálozunk ide oda mint a kivert fasz ?

#1503090 Koffein Előzmény: #1503088

Jaja :) kevés a stadion :))

Most látszódik igazán, hogy összeszerelő üzemek fele irányították a ladikot... egyszerűbb lenne, ha kineveltek volna vállalkozó szellemű emberkéket, bátorították volna a külföldi terjeszkedést...

Még mindig azt kérdem, hogy hol vannak a mi kifli.hunk? a boltunk? emagunk?

Nem azt mondom nincsenek startupok, de azokat pikpak felvásárolják, ha egy adott szint felett láthatóvá vállnak..

#1503088 TrendMan Előzmény: #1503085

Nem azt kell figyelni, hogy mit mond.

Ezt mondta 14 éve.

És tényleg ..

Egyébként meg az a baj, hogy nem épült most elég stadion.

Háború oroszorszagban

#1503062 prfecó

Mi van mar, Gulyás Gergő kormányülés után ilyet mond?….

Betegszabi

#1503026 matgab Előzmény: #1503018

Hát igen, amikor beteg vagyok, akkor az elmúlt 10 évben akkor az gyakorlatilag home office-t jelentett a gyakorlatban.

És nem az a fajta multis home office, hogy otthon vagyok és standby állapotban várom, hogy valami sos munkával ha nem találnak meg .