Ez a pletyka része :)
Voltam kolis, be lehet fizetni kajára. Anno az se volt a legjobb, de olcsó volt. Ettünk ilyen kínai tésztás okosságot, meleg víz, por, kész is, ha éhesek maradtunk, vagy nem tetszett a kapott kaja. Ebéd a suliba megoldott volt, kivéve hétvégén. Szóval, régen sem volt jobb a helyzet.
Az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy vannak állatok a koliba, akik rongálni tudnak, azt vagy tiszteletre tanítják a pajtik, vagy a pajtik is állattá vedlenek, attól függ, hogy kiből van több... ha az utóbbi van, akkor ajtót betörik a buli hevében, szekrényt, ágyat stb... ilyenkor az oktatók is beleszarnak mindenbe, mármint anno, beleszartak, most nem tudom, hogy s mint van, eltelt pár évtized.. azt láttam, hogy ahol picivel többet kellett fizetni, nem a minimál díjat, ott szigorúbban álltak a dolgokhoz, mint ahol nem, vagy méltányossági alapon vették fel a gyereket. Itt az rtl-es videóban mondja is, hogy ingyenes kollégium, tehát nem a legtehetősebbek, nem is a középréteg megy oda, hanem közép alsó, alsó réteg, akik nem feltétlenül vigyáznak a dolgokra...