Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Veszélyes sport ez a jachtozás (tőkesúly nélkül)

#1502100 matgab Előzmény: #1502091

hajnali 4-kor volt.

Normál esetben az emberek bent aludtak a kabinjukban, elég volt rájuk zárni a kabin ajtót. Vagy az ajtó elé torlaszolni valami nehéz bútort, süllyedés után minden úgyis összevissza csúszik.

Tehát nem kell beadni semmit. Az oroszok esetében szintén nem kell beadni semmit, csak ki kell dobni az illetőt az ablakon.

#1502091 TrendMan Előzmény: #1502088

Igen, a logikai kiindulópont helyesnek tűnik.

Viszont a végrehajtás módja számomra rejtélyes, igaz nem vagyok titkos ügynök.

Még rejtélyesebbnek, mint az orosz repülő (de repülni nem tudó) oligarchák esete.

Szerintem mindenképpen valamilyen módon előzetesen el kell kábítani, valamilyen szert beadni a leendő áldozatnak.

Az meg külön furcsa, hogy a 11 Mrd dodó veszteséget, ha jól értettem, a HP nyelte le, a HP elsőre nem gondoltam, hogy olyan módszerekkel dolgozik, mint maffia.

#1502088 matgab Előzmény: #1502023

Elsőre nekem egy sima yacht balesetnek tűnt, ahol a személyzet egyáltalán nem állt a helyzet magaslatán. Láttunk ilyet már többször is. De hogy az üzlettársat is elütötte egy autó és a yacht balesetben is kifejezetten azok az utasok haltak meg , akik a perben kulcsfigurák voltak és nem a többi utas vagy a személyzet (kivéve a szakács), az valóban gyanússá teszi, hogy ez egy kivégzés volt.

Végülis ha én buknék el néhány csaló miatt 11 milliárd dollárt, akkor én is lehet rászánnék még pár millió dollárt, hogy bosszút álljak- ha már a bíróság nem ítélte el őket.

Ezek a titkos szolgálati módszerekkel elkövetett gyilkosságok, azért ma már nem elképzelhetetlenek a privát szférában sem.

Sőt , maga a lokális vihar vagy földrengés stb környezeti hatások is lehetnek az ember által feltalált fegyverek alkalmazásának lokális hatásai.

Késelés Németo.

#1502020 TrendMan Előzmény: #1502019

A sokszínűség ('Vielfalt') jegyében rendezett fesztiválon egy arab késelő is felbukkant ('arab looking man') ... Hát mi ezzel e gond?

Majomhímlő

#1502015 Spade Előzmény: #1502014

mi ebben az érdekel ? Ez a cél, ,mert akkor lehet levélben szavazni papírok, jogosultság nélküla migriknek is bemondásra a lebukás veszélye nélkül sőt a halottak is életre kelnek ilyenkor....A migrik meg özönlenek be még az utolsó pillanatokban fel kell tölteni velük a csatatér államokat h pajzsra emelhessék Kamala osszonyságot novemberben. De megélénkült a covid19 is a választásra így mindenki kiválaszthatja melyik a szimpatikus vírust ami miatt majd levélben fog szavazni.. Ma már ezek a féltve örzött demokratikus értékek az amiknál is és az eu-ban is. Savzhatsz gyoros suriera meg meg gyoros suri2 na meg a gyoros suri3 csapira (pl angilusok v németek fransziák) Lofaszt van itt már demokrászia

Tuti valami szimulációban vagyunk XD

#1502003 Koffein

német harci hajó darth véderes zenére vonult a temzén

Veszélyes sport ez a jachtozás

#1501998 Koffein Előzmény: #1501992

Érdekes, hogy ilyen szinten minden összeállt. Első gondolatom az volt, hogy valakik szabotálták.