Budapest csodálatos új fejlesztése forró hangulatban teljesedik ki:
Budapest csodálatos új fejlesztése forró hangulatban teljesedik ki:
Arra a viccre gondolsz, hogy a pszichológus képeket mutat? :)
Hogy van az a vicc, hogy valakinek mindenről ugyanaz jut eszébe?
OMG XD
Már csak Gyurcsány és Toroczkai hiányzik a menüből, ha megvannak, akkor jöhetnek a harmadvonalbeliek Cseh Katalin & Donát Anna, FeGyőr, Orosz Anna, Ungár Péter, Schiffer, Vona... :))
kéne egy magyarpetyka daddy kép is úgytűnik úgyis szereti a tinik pináját lábuk között átcsúszva szagolgqatni, persze mit szónak majd ehhez a grandma milfek akik legnagyobb hívei, de majd elmondja h ő időutazó
Rejtő Jenő se tudott volna jobban leírni néhány részletet:
Ez durva :-/
Klassz hozzászólások vannak.
A bringásnak a járdán is mindent szabad, hát még a motoros futárnak.
Egy ekkora nagyvárosban a tömegközlekedés mindig is veszteséges volt.
Másrészt, ha jól tudom, a kormány mindenrendű támogatást megvont a kerületektől is.
Ettől még lehet, hogy a gazdálkodás is rossz volt, de nem egy nagyvállalatról beszélünk, ahol a termékekből jön a bevétel.
Sztem szándékosan félre érted. Ha te magánemberként csodbe mész mert elszáll a gazdálkodásod akkor megment az állam ? Mert engem sajnos nem. Ugyan ez legyen a helyzet máshol is.Ha egy település csődbe megy akkor viselnie kell a következményeket ha fidesz közeli ha nem Ezt hívják felelős gazdálkodásnak sztem. Monnyuk sugar daddy ilyenről nem is hallott se 14 kerben se a fővárosban
Értem.
Tehát szerinted ennek úgy kellene működnie, hogy a kormány adja a pénzt és ha akarja, megtudja fojtani a várost, ezért a főpolgármesternek is mindenképpen fityesz-közelinek kell lennie, mert különben mindenkinek jajj.
én már előre röhögök a sok balfaszon aki sugar daddyre szavazott amikor remélem Vitézy bejelenti Budapest csődjét és h emiatt adókat kell emelni a városban h kifizessék. Remélem a kormány nem segít benne , egyék meg amit főztek van a pénznek máshol is helye az országban. Lehet elszórakozni a szavazást de amikor állni kell a cehhet az durva tud lenni