Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Elbocsájt az akksigyár

#1500125 Ddavid Előzmény: #1500123

Mert elszámították magukat. Azt gondolták, hogy belépő model után beújítanak egy jobbra. Közben aki kínlódott az értékvesztéssel vagy a töltésnél várakozással, téli hatótáv parával nagy távra az rájött, hogy ez nem kompromisszummentes dolog. Így vagy vesznek 1 benzines, hybrid autót hosszú utakra kisebb értékre vagy legrosszabb esetben egy olcsóbb plugin hibridet. Bár szép lassan hozzászoktatják az embert, hogy a rosszabb mindenből az új standard, de jelenleg besült a piac.

Meggyőző?

#1500105 TrendMan Előzmény: #1500099

Amit a gyülekezési/szólás szabadság kontra vendégjog dimenzióban mondott az koherens és logikailag egységes.

Ellenben amit a nemzetbiztonsági rendszerről mondott, az bemondásra megy és a tekintélyével próbálja elfogadtatni, nem tudjuk mi a valóság, de erősen kételkedem benne, hogy nekünk lenne a legjobb nemzetbiztonsági rendszerünk.

Meggyőző?

#1500099 Koffein Előzmény: #1500094

Nem teljesen :)

Telexnek interjú? próbál emberibb, elérhetőbb arcot mutatni :)

A szemei elég vörösek, keveset alszik? vagy egyéb?

mentális betegség pandémia van

#1500087 TrendMan

Szerintem a fenti megfogalmazás helytálló, mégis mennyi furcsaság van ebben a riportban is:

Legértékesebb magyar influenszerek

#1500052 matgab Előzmény: #1500036

Pamkutyát már hallottam valaki , hogy hallgatott. Az összes többiről fogalmam sincs kicsodák, de nem is érdekelnek...

Legértékesebb magyar influenszerek

#1500048 Koffein Előzmény: #1500040

Egy egy VR-t én is megnézek, meg Mogyorósit, a mostani Japán túrája eszméletlen volt :) meg ott vannak pamkutyáék, az átalakulásuk óta nem nézem őket...