Nem öregszel, hanem lényeglátó lettél.
Nem öregszel, hanem lényeglátó lettél.
Én csak a VR-t és M. Csabát követem (és nézem rendszeresen). A 2. helyezettet csak elrettentés miatt szoktam mutogatni azon ismerőseimnek, akik még nem is hallottak róla (mivel elmúltam már 54 éves, ezért sok ilyen ismerősöm van :-) )
nem gondoltam volna, de az itt lévőknek a negyedének ha a csatornájára egyszer tévedtem.. talán kettőnek ha a csatornáját követem.. öregszem... :))
Nem tudom ezek az infók mennyire vannak benne a köztudatban.
Errefelé van egy MOL-kút, már magam sem tudom honnan értesültem, de egy ideig ennek az oldalában lehetett letenni használt sütőolajos palackokat.
Fogalmam sincs, hogy ez még működik-e, én mindenesetre továbbra is ott hagyom. :-)
Érdekes ez a 350 forintos átvételi ár, amit a tag említ.
Ez akkor szerintem magasabb ár volt, mint amennyiért az üzletben a sütőolajat meg lehetett vásárolni.
sütőolaj gyűjtés eddig is volt, 11kerben önkormányzatnál a zsombolyai utcában lehetett letenni, gondolom még mindig, vagy van ilyen gyűjtő a köbölkúti úton lévő sulinál is, itt egy kukába kell beletenni amire sütőolaj van ráírva...
Szerintem jogos (lenne) a két pont, jó dolog, hogy vannak (voltak) ilyen kezdeményezések.
meghallgatva a3órás monológot... sokat változott MP, februárba még belezavarodott a mondandójába, márc15én is elég amatőrnek nézet ki, most már folyékonyan tolja, gyorsan tanul, vág az esze... az ellenzéknek fel kell kötnie a gatyót... a gondok az elkövetkező két évben jöhetnek, amikor beletud szürkülni a helyzetbe, elfogyhat a lendület... meglátjuk...
zsupér MP anyját nem akarta megbaszni ? Vigyázni kell zsupérral ha beindul
Varga bejelentett 2024 évben nagyott növekedett( vártnál többet) a GDP az első negyedévben éves alapon 1,7 %. Mondjuk KSH tényalapú adatai alapján növekedett első negyedévben a magyar gazdaság 1,1 % és negyedéves alapon növekedés. 0,8 %
Jah a magyar oktatás is qrva szar és egyre szarabb, a helyzet, meg súlyosbodik, Az önvezető formula autós versenyen, a györi egyetemről 5.lettek. Abu Dzabi-ban. Már dobogósak se tudnak lenni Le velük. Karácsony kell ide b+ meg a magyar messiás, majd bicikli sávot fest fel a pályára és simán behúzzuk a 3. helyet
Nem akartam reagálni, mert minek ? De nemtom mi a faszomról beszélsz ? Kevered az almát a teknösbékával ? a magyar éves növekedés 1.7% és az euban a 3. legnagyobb, tényleg qrva szar, Ha a román meg a bulgár vásárlóerő paritás szerint ott jobb akkor te meg a családod miért nem Romániába meg Bulgárba költözött a németek helyett?
Mert ha németbe maradnak/maradsz hamarosan felvehetik a muszlim hitet h megbecsült tagjai lehessenek a hamarosan megalakulo német kalifátusnak....Vagy 5 éve mondom h aki nyugatra /németbe költözik az hülye. Lassan beigazolodik ez is.