Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Guyana

#1499413 matgab Előzmény: #1499401

azért ennek kiváncsi vagyok milyen hatása lesz az olajárra?

Hiszen itt mégiscsak arról van szó, hogy egy amerikával nem éppen baráti státuszban lévő olajgazdag ország lerohanja egy független ország területét.

Ugyanakkor Oroszországtól már nem tud venni elvileg a nyugat, Irán és a közel Kelet Izrael miatt puskaporos hordó, Libiában, Nigériában nagyjából még mindig polgárháború van és ezzel kiesne Venezuela is...

Marad az arab olaj (márha az Izrael miatti helyzet nem fokozódik annyira) meg az USA olaj. Plusz esetleg brazil. De ez kevésnek tűnik a fejlett világ ellátásához.

pszicho

#1499317 matgab Előzmény: #1499283

10% pszichopata?? Te nagyon szerencsés voltál életedben...

Sztem 10% nem pszichopata... 90% az.

pszicho

#1499283 TrendMan Előzmény: #1499280

A főnökök 10 százaléka pszichopata kis hazánkban.

Ezek lehettek azok, akik az iskolatársakat is szivatták.

pszicho

#1499280 matgab Előzmény: #1499272

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240327/uj-tanu...

Én inkább azt a korábbi következtetésemet látom a tanulmány alapján megerősítve, hogy a kapitalizmus a pszichopaták és szociópaták melegágya.

Ezek az emberek , akik gyerekkorukban is EQ nullák és ezért a társaikat abuzálják, bántják, megfélemlítik, kinevetik, azok pont olyan személyiség jegyekkel rendelkeznek amikre a jogi személyiségeknek (cégeknek) szüksége van a sikeres (nyereségorientált (és csakis arra fókuszáló)) cégeknek.

Olyan vezetőkre, akik empátia nélkül kizsákmányolják beosztottaikat, vásárlóikat (azokat akár meg is tévesztik, túlértékelt áron adnak gyengébb minőséget) és /vagy tönkreteszik profitjuk érdekében a környezetet is.

Ezt az adott cég (tulajdonosai, felső vezetése) nagyra értékeli ezért magasabb fizetést ad az ilyen személyiség jegyekkel rendelkező embereknek.

Moszkva

#1499241 matgab Előzmény: #1499227

Inkább a facebook-on nem látni, hogy most mindenki orosz lobogóra cserélné a profilképét...

Ezek a nyomorékok (mert mit mondana az ember ezekre a terroristákra) tényleg megérdemelnek minden kínzást.

Lehet látni, hogy valószínűleg ezek tényleg lepattant fusimelósok voltak, de azért a szervezést azt valszeg nem ők csinálták. Már azon is csodálkozom, hogy élve fogták el őket. Sztem a megbízóik azt akarták volna, ha inkább lelövik őket.

Bár végső megbízóikról szerintem ezek a végrehajtók soha nem hallottak. Sőt inkább ellenük akarnának küzdeni, de most magas szinteken megegyeztek, hogy némi baksisért cserében elvégeztetnek egy ilyen melót ezekkel a rabszolgákkal...


Moszkva

#1499231 prfecó Előzmény: #1499223

Ezek nem profi terroristák , hanem nyomorban élő migránsok, akik a moszkvai metró megállókban tömörülve bármit elvállalnak (mint 20 éve a Budapesten az akkori Moszkva téren gyűlekező melósok)

Moszkva

#1499229 TrendMan Előzmény: #1499227

Amit a palesztínok csináltak, annak olyan érzülete volt, mint egy Dózsa György féle parasztfelkelésnek, ez ami Moszkvában történt egy szimpla értelmetlen mészárlás.

Nem a tényekről beszélek, hanem arról a mögöttes érzésről, ami átjött a médián keresztül.

Moszkva

#1499227 Koffein Előzmény: #1499223

amúgy azon elgondolkodtatok, hogy pénteken megtörtént ez az eset, másnap nem vonultak utcára emberek, hogy free ukrain, megérdemlik, hulljanak a ruszkik, vonuljanak ki... semmi ilyen nem történt, de amikor a palesztinok egy picivel nagyobb léptékben ugyanezt megcsinálták, akkor közel kelettől nyugati világon át, minden muszlim, woke, feka ünnepelt... érdekes, ez a kettős mérce, ha palesztinok csinálják hurrá, hurrá, megérdemli izrael, ha egy háborút kezdeményező országba történik ilyesmi, hát akkor legyint a nép és nem tudja eldönteni, hogy sajnálja, vagy szurkoljon...

Moszkva

#1499223 TrendMan Előzmény: #1499221

Nem tudom, de a videókat elnézve itt szerintem megint a nyomor vámszedői voltak munkában.

A terroristák is inkább nyomorultak, semmint elit katonák, akik azért, hogy a családjuknak valami kis pénzt haza tudjanak utalni, bármit elvállaltak.

Így okoz a nyomor még több nyomort.