De ez a helyettes, nem az igazgató - vagy én vesztettem el a fonalat.
De ez a helyettes, nem az igazgató - vagy én vesztettem el a fonalat.
és a saját hülyeség miatt derült ki:
"Annyira bíztam saját ártatlanságomban és a jog erejében, hogy a Kúriára vittem az ügyemet, ahol azonban nem jártam sikerrel és innen tudta csak meg a média, hogy amúgy részleges elnöki kegyelemben részesültem."
"Egy Novák Katalinhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört, és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon."
Ez a figura önmosdatása.
Tegyük már tisztába a dolgokat! Ezt az embert minden fokon minden bíróság elítélte.
Ez az ember nem volt pedofil, de törvénytelen és erkölcstelen eszközökkel védett egy pedofilt.
Ennek érdekében terrorizálta , hatalmával visszaélt rábízott ártatlan gyerekekkel szemben!
Nincs több kérdés, ezt az embert el kellett ítélni és nem lett volna szabad felmenteni!
Az igazgatót meg én inkább főbe lőném, mert ennél mocskosabb dolgot nem tehet egy gyermekotthon igazgatója!
Pedig a másik oldalról többen állítják ugyanazt.
Az a helyzet, hogy egyik verziónak sem tudok 100%-ban hinni..
elvileg a kegyelembe részesült verziója: https://www.facebook.com/profile.php?id=6155657762...
Ksz az infót.
Egy ismerősöm dolgozott ilyen közegben egy ideig, amiket mesélt, az alapján szinte feudális alá-fölérendeltségi viszonyok vannak az alkalmazottak között is.
Érdekes, ami itt a krízis kommunikációról elhangzik:
Mondjuk ki névszerint Vasárhelyi János az a pedofil igazgató , aki 8 évet kapott 8 rendbeli bizonyított pedofil tevékenység( megrontás) és Kónya Endre igazgató-helyette ( kényszerítés)tettei jelen esetben nem kapott ekkora figyelmet , pedig ők követték Bicskén, ahol közel 20 évet tevékenykedtek. 2011 ben egy nem bizonyított pedofil vizsgálat után követve 2016 Vásárhelyi igazgatót kitüntette ( Balogh Miniszter ) Majd amikor kitudodott a kegyelem . Novák és Órbán között egyeztetett az ügy elsímisitása érdekében
Mindenesetre illik a Fidesz arculatához valaki, aki nem, hogy nem csak vidéki, de ráadásul erdélyi, komoly helyi kapcsolati hálóval.
Ezt ugye nehéz lett volna megadni az indoklásban.
Továbbá állítom, hogy ha egy nő terjeszt fel valamit egy másik nőnek, akkor az sokkal inkább hajlamos automatikusan helyt adni annak.
Ugyanezek a kérdések bennem is felmerültek.
Nem felmenteni akarom, szerintem az, hogy pont most napvilágra került, ezt az ellenzéki oldal indította el, a kampányra ráfordulásként, mint a startpisztoly eldurrantása... (mondom mindezt úgy, hogy nem néztem utána, hogy honnan indult)... természetesen, nem menti fel egyikőjüket sem, mert nem szabadott volna kegyelmet adni, hisz azt az ügyet köpik pofán, amit kommunikálnak, a gyerekek védelme... miért nem ősszel, a törvény elfogadása alatt robbantották ezt? jobban beleillet volna a narratívába az ellenzék részéről is, mint most startpisztolyként durrantani... még lesz egy kis zúgolódás, megszólal a nagy Don, elmondja, hogy ez nem az ő hatásköre, intézkedett, törvényt is nyújtott be, a bűnösök bűnhődtek, amit az ellenzéki oldalon nem látni, így az erkölcsi fölény az övék, előkerülnek majd ugyanilyen ügyek a másik térfélről is, menni fog a maszatolás...
Arra tudok gondolni, lehet hibásan, hogy a Budaházy ügyön kívül, az előterjesztett ügyeket senki el nem olvasta, vagy ha elolvasta, jelezték, hogy ez így nem jó, és ki szólt vissza, hogy mehet, nem lesz gond?
Telex utánajárt, és nem tűnik annyira befolyásosnak az arc:
Kérdés 1:
Hogyan lehetséges, hogy tavaly áprilisban megszületett ez a döntés és csak most derül ki?
Kérdés 2:
Hogyan lehetséges meghozni egy ilyen (de akár kisebb) döntést indoklás nélkül?
Ezeket még nem értem, de majd biztos megfogom.
Valamikor.
Jól olvasod, kipontozódott mindkettő Varga Judit is, és Novák Katalin is. Nem gondoltam volna, mert ilyen nem nagyon volt, de úgy látszik nem csak ügyeket, de jó katonákat is eltud engedni a DonVétónk...
Most asszem jönni fognak az ilyen sztorik az ellenzéki térfélről is... csúnya 5hónapunk lesz...
jah és Varga Judit exe is lemondott: https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pf... az indoklás érdekes, talán egy kis kakit megforgat a rendszerbe, ha olyan sokat nem is...
Most végre ebben a kérdésben sikerült egyesülnie az ellenzéknek:
https://index.hu/belfold/2024/02/10/novak-katalin-...
Nem tudom mi lehetett az elnöki kegyelem kérvényezésének és megadásának indoklása, de erre azért kiváncsi lennék.
Most jól értem, hogy szinte az összes nő katapultálta magát a kormányzásból?