Ezt már amikor az 1987-es Hahota újságban olvastam, akkor is kicsit már retro viccnek éreztem...
De 2024-ben?!?!
Ezt már amikor az 1987-es Hahota újságban olvastam, akkor is kicsit már retro viccnek éreztem...
De 2024-ben?!?!
Ksz.
Jó tett helyébe jót várj.
A Mikulás megy az etiópokhoz. A gyerekek nagyon örülnek neki.
- Mikulás ! Mikulás ! De jó, hogy jöttél! Már három hete nem eszünk rendesen ...
- Nem esztek rendesen? - Akkor csokit sem kaptok! ...
Melyik a 'legjobb' oldal mostanában, ahová fel lehet tölteni képet?
Amiket én ismertem, azok valahogy már nincsenek vagy nem működnek megfelelően.
??
Ksz
Ez képkiterjesztéstől függ, ha png-ben van a gépen, vagy úgy került lementésre, akkor legegyszerűbb paintbe berakod és elmented jpegbe, majd feltöltöd valahova és így.. de ha valahol fent van a kép, az a legegyszerűbb, ha csak simán így bemásolod.. :)
Így van, számítógépen lévő képpel nem müxik, csak ha feltöltöd valahova.
és rendes jpg képet hogy csinálsz? feltöltöd a netre és onnan így?
Igen, ez olyan képek esetén működik, amik egy weboldalon már fel vannak töltve.
És, ha mondjuk a --> képcím másolása opciót választod, akkor látod hogy ez a kép pl. a Telex szerverén található:
Nem linkre gondolok, hanem kép másolása, majd beilleszt, akár egy ctrl v-vel :)
Ha másik oldalról, mint linket tudod beilleszteni, akkor nem írja ki.
De egy képet a legritkább esetben tudsz linkként beilleszteni, többnyire csak webhelyeket.
Ha másik oldalról akarod beilleszteni, akkor nem írja ki.
Képmásolás és beilleszt eljárás végén én mindig hibajelzést kapok, mert minden méret túl nagy neki.
Nem mindenhonnan lehet fotót berakni, pl képtárhelyről, ahonnan tegnap akartad, egyáltalán nem lehet csatolni... máshonnan lehet, képmásolás és beilleszt... valószínűleg a png kiterjesztés miatt nem engedi onnan.. :))
hogyan tudsz képet becsatolni?
Régen tudtam, de nem engedi a rendszer most (vagy elfelejtettem hogyan kell).