Én most otit adtam 330-on, remélem benéz 200 alá.
150re is adtam. no nézzünk
Kicsit bízom benne hogy a munkanélküliség növekedése felnyitja usákok szemét annyira hogy nincs még itt semmiféle válság vége és vágnak erre egy -3% zakót....+100kt nem korrekt dolog!
pfff most nézem ráadás nem sikerül, mert 203350-et sikerült beírnom :D:D cserébe 200on adtam neki.
Én állapotom is erektálás gyanus lesz 20k alatt :) legfelső short 612 :) viszont nem vagyok nyugodt, ahogy lejött mehet is fel..
Szuuuuper,tőkémhez képest sok a short,550felett nem volt őszinte a mosolyom :D
Én is adtam rá, de kapkodom fejem
csoda bux...:-))
tegnap a shortosok izgulhattak..ma meg a longosok...
hétfőn vajon mi lesz ? tiszta rulett :-))
na még gyorsan ráadtam fele pakot 400 fölött...mi van itt ?
éppen elcsiptem 406 on :D
ez gyönyörű... könnyen kereskedhető
ez a hati kezd arra hasonlítani, mintha smsben zóltak volna pá r brokinak mi lesz... :)
Ez nekem nagyon kellett. Az idiota longokbol ki tudtam szallni, most annyival vagyok, amit egy adatnal mar nem tartok karcosnak. 20,300 alatt szarul allt a szenam.
Hello emberek..most értem haza...
NA..a tegnapi USA rallyból én mára 21000 -re számítottam..alapjűhangon...de nullán állunk majdnem...
az van mint a múlt heti USA rallykor...nem emelkedünk rá...nyögvenyelős..erőltetett ez már nagyon..vélményem szerint..tehát aki itt shortot nyit az még le tudja zárni nyereséggel ez az biztos..
aztán ettől még mehetünk fel is. valami őrült adatra..
pff mínuszos mellett zártam longokat és nyitottam shortokat most meg +100 a kt... szarjanak sünt
Mindegy,felfelé kell menni,már el is kezdtük...Mollal is mutyiztak gyorsan 1,5% ot.
Thx,ebből egy tuti lesz amire mehet a rali :D