Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Airport

#1497149 matgab Előzmény: #1497144

Hát elvileg a reptér- mivel 1 nagyobbacska nemzetközi reptér van az országban az fontos.

Aki összeesküvés elméletekben hisz- az ugye tudni véli, hogy így aztán mindenkiről tudják, hogy ki mikor érkezett és távozott az repülőn és mások nem fogják tudni. De nem mindegy, hogy milyen infrastuktúrát vagy mekkora fejlesztéseket csinálnak.

Lehet az állam bevállal olyat is, amit magáncég nem tenne annak érdekében, hogy regionális logisztikai hatalom legyen az ország, vagy vendéglátóipar jobban fejlődjön.

Egy bank vagy biztosító az meg csak egy a sok közül. És előbb is vetnek ki rájuk külön adót, semmint a reptérre.

Airport

#1497148 Koffein Előzmény: #1497146

dec1-et még aznap cáfolta az eladó, amikor a hír kijött, hogy ilyenről szó sem volt és még megállapodás sincs, csak körbeszimatolás van...

gysev átvétel is óriási faszság... ebből is látszik, hogy mindennel foglalkoznak, csak azzal nem, amivel kellene...

Airport

#1497146 prfecó Előzmény: #1497144

hmmmmmmmm december 1 pénzügyi teljesítés már nem sikerült. Megállapodás még nincs meg????

Azért a Raaber - Bahn átvétel sem méneswbirtokos Miniszter szerint lesz.

Airport

#1497144 Koffein

"annyit közölt a gazdaságfejlesztési miniszter, hogy „jól haladunk”, de még meg kell egyezni a vételárról, a feltételekről és ki kell egyezni a repülőtér hitelezőivel is. „Az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását” – tette hozzá Nagy Márton, megjegyezve, hogy „nem fogunk szégyenkezni az ár miatt”."

https://24.hu/fn/gazdasag/2023/12/04/budapest-airp...

Tudom, velem van a gond, egyáltalán nem értem, hogy miért jobb egy repülőtér, mint biztosító, banki tulajdonrész... annak tudatában, hogy óriási cirkuszt csináltak, bevásárolták magukat erstébe, alfa biztosítóba...

Én tényleg szoktam kirán…

#1497068 TrendMan Előzmény: #1497064

Én tényleg szoktam kirándulni és olvasni is, de amit olvasok olyan bonyolult, hogy nem könnyú elmesélni :-)

Az emberek nagy része ha…

#1497064 matgab Előzmény: #1497051

Az emberek nagy része hazudik önmagának is, főleg ilyen kérdésekben.

Tipikus önéletrajzi pontok:

Szeretek olvasni, kirándulni, aztán amikor megkérdezed, hogy mit olvasott, vagy hol kirándult , akkor meg csak hápog.

Ebben én is kételkedem, …

#1497055 Koffein Előzmény: #1497051

Ebben én is kételkedem, valószínűleg rossz volt a lista, amiből dolgoztak... :)

úgy érzed, hogy támadás …

#1497020 matgab Előzmény: #1497015

úgy érzed, hogy támadás ért személyesen?

Ha nagymamád lennék megkérdezném, hogy boldog vagy -e...

Lázár beszerzett egy Dav…

#1496940 Fornit

Lázár beszerzett egy David Pressmann hasonmást, ott ül a balján.