Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Landmines

#1499349 Spade Előzmény: #1499190

Húsvéti tanításként és ajándékként: a kripto valuták egyáltalán nem biztonságosak mert az internet blokkolásával percek alatt elvesztheted az egészet. Elég hozzá az (ország) routerek blokkolása vagy eltérítése jelentsen az bármit is De egy világürben felrobbantott kis (taktikai) atombomba megküldése vagy egy bazi nagy napkitörés de még egy pólusváltás is és ami a legkétségbe ejtőbb h akár egy vírus is megteszi. Sztem a világ CBCD bevezetésnél meg is fogják tenni így vagy úgy., a great reset az URL vagyonok lenullázódását is jelenti majd.Általánosan: semmilyen url felhalmozás nem biztos vagyonképzés manapság (világháborúban) nem ér többet mint kánikulában jégcsapokat gyüjtögetni és tárolni a pincében.

oppacska

#1499052 Spade Előzmény: #1498913

"A Telegram-csatornájára feltöltött felvételen az látszik, ahogy két férfi egymással szemben ülve egy asztalnál oroszul és kínaiul kommunikál egy elektronikus fordítóprogram segítségével. „Nincs nyelvi akadály! Egy önkéntes a Kínai Népköztársaságból online fordítószoftver segítségével kommunikál az orosz Pjatnaszka Nemzetközi Dandár parancsnokával” – írta Kukuskin."

Oppacska ,a nyelvi korlátok tényleg gyorsan leomlanak, ime már a harcban is, ahogy azt már régóta mondom....

3korty

#1497009 KawaBazsy Előzmény: #1497007

Hát Majkáék se jönnek be, kivéve egy számot, de azt is csak azért, mert Depeche Mode az alap. Mondom, öreg hal vagyok. :-)

3korty

#1497007 Spade Előzmény: #1497004

egy új stílus, úgy mint majkáek voltak vagy 10 éve.Ez még kevés sztem is de nagy sztar lehet még ő is, sztem

3korty

#1497004 KawaBazsy Előzmény: #1496938

Belehallgattam, hátha, de nem.. Számomra a csóka zenéje sima háttérzene, olyan, mintha egy cigány gyerek dúdolgatna.. de az is lehet, h öreg vagyok. :-)