Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Meredek ez a nagy kavará…

#1496858 TrendMan Előzmény: #1496856

Meredek ez a nagy kavarás, amit a bolgár szövetség a mérkőzés előtt alkotott.

Így lehet az egyszerű dolgokat megbonyolítani, hogy a végén az ember már maga sem tudja hányadán áll.

Na hajrá Bulgária ellen!…

#1496856 matgab Előzmény: #1496804

Na hajrá Bulgária ellen!

Én mondjuk inkább Kalmárt küldtem volna be Styles helyett a kezdőbe és Kerkez helyett Nagy Zsolt.

Kerkez lehet óriási tehetség, de még egy kicsit éretlen és kiszámíthatatlan a játéka..

A többiben stimmelek Rossival!

azért van ott bőven nem …

#1496804 matgab Előzmény: #1496773

azért van ott bőven nem muszlim is. Egy csomó fekete afrikai is játszik például, meg latin amerikaiak, meg mindenki más is.

Az igaz, hogy fehér férfiak ma már nem nagyon.

Persze hogy nem mondott.…

#1496773 amix Előzmény: #1496764

Persze hogy nem mondott. Nem is erről van szó. A lényeg, hogy európában ma egy fehér férfi nyíltan kimondja hogy keresztény, egy olyan országban ahol már indiai a miniszterelnök, pakisztáni a londoni polgármester, és többnyire muszlimok játszanak a bajnokságban.

Nem mondott semmi kompro…

#1496764 TrendMan Előzmény: #1496748

Nem mondott semmi kompromittálót más vallásokról, szerintem ez teljesen o.k. - kinek-kinek ízlése szerint.

Jürgen mehet a süllyeszt…

#1496748 amix

Jürgen mehet a süllyesztőbe. Ezért még kapni fog. Ilyet nem mondhat senki európában 2023ban , ez színtiszta rasszista megnyilvánulás, hol van itt a tisztelt az egyéb vallásúak felé? Muszlim játékosokat nem dirigálhat egy fehér keresztény férfi!!

https://www.vadhajtasok.hu/2023/11/13/jezus-kriszt...

VAR csavar:

#1496045 TrendMan

Ez milyen már:

https://infostart.hu/sport/2023/10/03/var-botrany-...

" .. a videószobában azt hitték, a pályán gólt ítélt a játékvezető, és egyértelmű volt a helyzet, így jelezték, hogy nem írják felül a döntést."

Azt hitték gólt ítélt, de nem ítélt, de ezt nem bírálták felül, ezért hagyták az egészet a fax..ba.

Az emberi hibák újra lettek kódolva a rendszerben, VAR ide vagy oda.

Gratulálunk!

Ukrajna Anglia. Eb selej…

#1495706 amix

Ukrajna Anglia. Eb selejtező.

Anglia első, Ukrajna 2. 3 meccs 6 pont. Olaszország 3. Ebből következik hogy ma Ukrajna nyer Anglia ellen, így esélyt adva az eb-re. Miután az angolok ukránbuzik, így ma hagyni fogják magukat legyőzni. Sőt még öngólt is lőnek majd.

azok a fantasztikus focisták és az ő rendszereik:

#1495700 TrendMan Előzmény: #1495685

Olyan fantasztikus rendszerek futnak itt a háttérben, hogy amikor egy átlag halandó gyanútlanul nézte ezt a mérkőzést, nem is gondolta volna:

https://telex.hu/sport/2023/09/08/szerbia-magyaror...

Egyébként Rossiék szerintem is nagyon ügyesen kihasználták, hogy a szerbek inkább arra készültek, hogy majd Szoboszlaitól jön a gól, ehelyett mindenki más akcióban volt, Szobo meg csak pontosan és hatékonyan passzolt. :-)

Szerb vagy orosz nyertes…

#1495697 amix

Szerb vagy orosz nyertese lesz a us opennek :)

Én nem értem azt, hogy v…

#1495684 matgab Előzmény: #1495681

Én nem értem azt, hogy valaki élsportolóként tekint magára és ennyire nem figyel arra, hogy ne legyen rajta túlsúly.

Kvázi úgy néz ki és úgy mozog a csávó, mintha még mindig bordányi meccseken játszana...