úgy érzed, hogy támadás ért személyesen?
Ha nagymamád lennék megkérdezném, hogy boldog vagy -e...
úgy érzed, hogy támadás ért személyesen?
Ha nagymamád lennék megkérdezném, hogy boldog vagy -e...
Dagadt a mellem a büszkeségtől. Dórika munkásságát elnézve azt hittem a mi fekete gyalogjaing a legfeketébbek a világon. Így elnézve a szomszédokat, már nem vagyok biztos ebben. Erős a mezőny.
döbbenet
"a svájci közönség körében Orbán Viktor „egyfajta rocksztár, aki gond nélkül megtölt egy nagytermet”
szerencsétlen vazzz, még gombócból is sok, nemhogy névből meg tulajváltozásból... :))
Lázár beszerzett egy David Pressmann hasonmást, ott ül a balján.
a francokat légkondis irodában, home office apukám, home office!
Meg igazából inkább olyanok , mint a horvát vendéglátók: Jó, jó, hogy jön az a sok turista, de jobb lenne, ha el sem jönnének és csak utalgatnának!
Úgy látszik igazam lesz, mert amit a mostani ifjú munkatársaimon látok, az ezt vetíti elő:
https://www.economx.hu/gazdasag/alfa-generacio-mun...
Frissen kijövök a suliból, mindent jobban tudok, mint az idősebbek, egy légkondis irodában akarok lehetőleg semmit sem csinálni, és félév múlva már jöjjön is a bónusz. 30 éves korom előtt legyen egy belvárosi 3 szobás lakásom (lehetőleg új), céges kocsi, laptop, telefon. Trópusi nyaralások, télen sielések.
Aztán ha ez nem jön össze és el kell mennem fizikai munkát végezni, akkor meg lelki beteg leszek.
Értelmes vita, habár MZP még mindig nem mond semmit, nulla érv, állomvilágot hazudik és az a legszomorúbb, hogy még van aki el is hiszi...
A keleti értékek révén megtermékenyíteni a nyugati értékeket, ez egy érdekes és perspektivikus gondolat.
A kisördög persze a részletekben van és tartalommal sokkal nehezebb megtölteni egy ilyen meglátást, mint leírni.
Ez is, bár nem olvastam, de a felvezetőben vannak értelmes meglátások is:
könyvajánló is, de hát az összefüggések értelmezéseiért olvassuk, hallgatjuk... :)
Nem vagy elég ellenzéki, mert ezt úgy kell értelmezni, hogy büszkének kell lenni rá, hogy túljárt a kormány eszén... :))
https://m.hvg.hu/kkv/20231114_Bige_Laszlo_megzsaro...
Zsarolás az nem büncselekmény?
Meg aztán a műtrágya amúgy sem egészséges. Vissza kell térni a természetes trágyázáshoz. Nem kell kizsigerelni a földet.