Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Izrael vs Palesztinok

#1496187 Koffein Előzmény: #1496186

Több érdek van itt, ruszki is megtalálható... Zeli tuti lefosta most a bokáját, hogy a fegyverszállítmányok Izrael fele kezdenek vándorolni, nem tartom kizártnak, hogy nemsokára felbukkan washingtonba, hogy meggyőzze a szenátust, hogy azok az ő fegyverei meg pénze, ukiba jobb célt szolgál...

Izrael vs Palesztinok

#1496186 amix Előzmény: #1496182

Mi lehetett a cél? A gázai övezet kipucolása, aztán izraeli területté nyilvánítása, beépítése.

Utolsó palesztinig tart majd ez a "háború".

Izrael vs Palesztinok

#1496183 Illuzio Előzmény: #1496182

Gabi, Te ennyire lenézed az ellenfeleidet? Tőrténetesen az arab inteligenciát? Kinek az érdeke, hogy most robbantson ki egy közel-keleti mikró háborúból egy mini világháborút. Azt gondolom, hogy jó vagy sakkban.

Izrael vs Palesztinok

#1496182 matgab Előzmény: #1496168

El tudjátok képzelni, hogy a Moszad vagy a CIA nem tudott előre erről a Hamasz támadásról??

Hogy hogy az USA legnagyobb repülőgép hordozóját odaküldik egyből? Nincs szenátusi, kongresszusi hezitálás, nem kell megszavazni, ott van az USA hadhajója egyből...

Bezzeg, ha egy orosz hajó merne ott beavatkozni- teszem hozzá csendben...

Hogy jutottak be a fegyveresek tömegével Izraelbe? Ott olyan kerítés meg ellenőrzés van, hogy ha ott egy róka kezd el kaparni, akkor is riasztás van és odaküldenek egy csomó katonát!?


Mi lehetett itt a cél? (Mármint az USA és Izrael célja)? Elterelni a figyelmet az ukrán ellentámadás kudarcáról? Vagy izraeli belpolitikai célok húzodnak meg a háttérben? Vagy az USA akarja a politikai gyeplőt szorosabbá fogni a közel keleten, ahol a szaudiak is egyre renitensebbek , a törökök is meg Irán is csúnyán támogatja az oroszokat.
Miközben az usa a stratégiai olajkészletének már seggére vert nagyrészt és valahogy azt vissza kellene tölteni olcsó olajjal...

Sikeres a defund the police kampány

#1496096 TrendMan Előzmény: #1496094

Ez egyébként érdekes, hogy milyen konklúzióra jutnak?

Elméletben - de csak elméletben - lehetne egy pozitív kibontakozás is.

Sikeres a defund the police kampány

#1496094 Koffein Előzmény: #1496092

Nem kívánom senki halálát, de az már kezd látszódni, hogy a saját kampányuk eredményét a saját bőrükön kezdik érezni...

Sikeres a defund the police kampány

#1496092 TrendMan Előzmény: #1496088

Akkor végülis nincs gond, mert a Sorosék uralta városokban a baloldali aktivisták nemsokára elfogynak és csak a kemény vonalasok maradnak.

Azt lehetne, hogy elkezd…

#1495996 TrendMan Előzmény: #1495994

Azt lehetne, hogy elkezdeni kicsiben, de akkor minden érintett nagykövetség előtt egy elszánt ember akár egyszemélyben STOP THE WAR feliratú táblával tüntetne és ha ebből tömegmozgalom kerekedne szerte a világon úgy, mint az USA-ban a Vientnami-háború ellen anno, amikor szüntelenül tömegrendezvények voltak, akkor talán, de csak talán lenne valamilyen hatása.

Nem tudom, hol kéne tünt…

#1495994 Koffein Előzmény: #1495989

Nem tudom, hol kéne tüntetni, talán usában, nato központ előtt, de ott más problémák vannak... ha megnézzük az egész háborút, ami mellettünk van, már belefásultunk, szurkolás van egyik másik oldalnak, ha logikusan próbálsz gondolkodni, akkor felcímkéznek, miközben a média, meg a szakértőik várják el a legjobban, hogy atommal szórják meg egyik másik oldalt... azt gondolják hogy egy akcióra nem lesz válasz? ... nonszensz...

Szerintem nem ez van.Sze…

#1495989 TrendMan Előzmény: #1495986

Szerintem nem ez van.

Szerintem az van, hogy a globális dolgokkal az egyszeri ember nem tud megküzdeni, nem tudja mit tehetne ésszerűen?

Mert mit is jelentene, a Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan megközelítés egy potenciális nukleáris Armageddon elkerülése érdekében?

Ki tüntessen hol? Vagy mást tegyen? Mit?

Túl sok James Bond filme…

#1495986 Koffein Előzmény: #1495982

Túl sok James Bond filmet néztünk, úgy vagyunk vele, hogy valaki az utolsó másodpercben amúgy is megmenti a világot a pusztulástól... és mi van ha nem?